Til hovedinnhald
Tilbake til Moderne Datasenter

Frigjør kraft med skytjenester

Tenker du på å utvide eller flytte datasenter? Vi tilbyr en enkel løsning med vår Cloud Server som tjeneste og dataene ligger i Norge. Med Cloud Server får du et virtuelt datasenter i skyen. Vi tar hånd om det meste som drift og vedlikehold som da eliminerer mye av ditt ansvar knyttet til et datasenter.

Hva får du?

Med denne tjenesten får du et virtuelt datasenter i skyen på 1, 2, 3.  For å komme i gang med tjenesten, får du en Cloud Server-konto opprettet av Atea. Noen minutter etter at kontoen er opprettet, kan du begynne å bruke tjenesten i en selvbetjeningsportal som gir tilgang til virtuelle servere med tilknyttede nettverk-, lagrings- og operativsystemer. Overvåkning, administrering, vedlikeholdsoppgaver og patching av leveringsplattformen er inkludert i tjeneste.

Selvbetjeningsportal gir deg samme mulighet som du bygger hos deg selv 

  • Konfigurer og sett opp dine egne virtuelle nettverk 
  • Bygg og konfigurer serverne dine slik du ønsker. 
  • Koble Atea Cloud Server sammen med din egen infrastruktur. 
  • Dynamisk flytt en server mellom ditt lokale on-prem miljø og Atea Cloud Server 

Frigjør tid

Du frigjør tid når all forvaltning og utvikling av av plattformen er inkludert i tjenesten. Tjenesten passer for de fleste virksomheter uavhengig av størrelse. Du får et tydelig kostnadsbilde, ettersom du bare betaler for det du faktisk bruker og du får fleksibilitet til å kunne tilpasse miljøet til ditt behov gjennom å justere antallet servere opp og ned. Tjenesten er et godt alternativ dersom du tenker på å sette ut ansvaret for deler av eller hele datasenteret til en leverandør, eller dersom du trenger ekstra kapasitet uten store investeringer.

Hvorfor bygge et virtuelt datasenter i skyen med Atea?

  • Du får tilgang til et datasenter med sikker lagring, sikkerhetskopiering, gjennoppretting, overvåking, og kvalitetsoppfølging. Samt at du vil ha tilgang til en sikker infrastruktur som kan utvides på tvers av våre datasentre i Norge, som er 27001-sertifisert
  • Vi tar hånd om drift og vedlikehold som da eliminerer mye av ditt ansvar knyttet til et datasenter
  • Atea Servicedesk vil være tilgjengelig om nødvendig

 

Kontakt oss

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Tilbake til Moderne Datasenter
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer