Til hovedinnhald
Tilbake til Moderne Datasenter

Disaster Recovery som tjeneste

I en digital verden kan det være både tid og kostnadskrevende å bygge en løsning for katastrofesikring av virksomhetens verdier. Hva skjer med ditt datamiljø hvis en katastrofe inntreffer? Hvert år rammes mange virksomheter av alvorlige driftsstopp. Nedetid og tap av kritiske data kan føre til store økonomiske tap, og kan i verste fall ende med konkurs.

Hva får du 

Atea tilbyr katastrofesikring tilpasset enhver kundes behov.  Med tjenesten leverer vi en fullverdig løsning for katastrofesikring og dataene oppbevares i Norge. 

I tilfelle stopp på dine primære systemer (helt eller delvis) vil tjenesten raskt få deg på lufta igjen, og dermed unngå langvarige og kostbare avbrudd i virksomheten.  

Atea drifter og vedlikehold tjenesten, noe som skaper sikkerhet og trygghet for deg. Dette betyr en avlastning for IT-avdelingen din, samtidig som tjenesten inkluderer personlig hjelp fra Atea Servicedesk som vil være tilgjengelig om nødvendig. 

Sikkerhetskopi av dataene du ønsker kopi av

  • Tjenesten passer for virksomheter som  har behov for å raskt komme i gang igjen etter eventuelle katastrofehendelser
  • Kontroll 24/7-365 og avbrudd påvirker minimalt da tjenesten gir rask etablering til en normal situasjon om uhellet er ute 
  • Ingen nye verktøy   
  • Fleksibilitet hvor du velger hvilke deler av infrastrukturen du ønsker ekstra sikkerhet på
  • Du leier kun det du trenger, og slipper å kjøpe. Dette gir en enklere og forutsigbar kontroll på økonomien som du er ute etter
  • Atea Servicedesk vil være tilgjengelig om nødvendig 

Kontakt oss

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Tilbake til Moderne Datasenter
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer