Tilbake til Skytjenester
sky datasenter Multicloud Cloudintegrator hybrid cloud kapasitet Skytjenester

Hybride Cloud-løsninger som matcher din bedrifts behov

Mangler du plass i datarommet, bruker for mye tid på vedlikehold, er det høy risiko tilknyttet dagens IT? Da kan en løsning være å integrere deres IT med skytjenester. Gevinstene og mulighetene skytjenestene representerer er noe din bedrift vil få et forhold til, enten på kort eller lang sikt, og i mindre eller større grad. Med skytjenester får din bedrift moderne datasenter kapasiteter med forutsigbar drift og økonomi. Dere kan bruke ressurser på å utvikle din virksomhet mot en digitalisert fremtid. Det handler om å få frihet til å gjøre de riktige tingene.

Den hybride verden

 

Atea har lang og solid erfaring med å kombinere ulike sikre skyløsninger (hybrider) for mange forskjellige kunder. Vi tilbyr tjenester fra våre partnere som for eksempel Microsoft, Cisco, IBM og VMware, som et tillegg til eller i kombinasjon med våre egenproduserte tjenester. På denne måten kombinerer vi det beste fra flere teknologiske verdener. 

Det finnes mange ulike skytjenester – derfor er det viktig at du tenker i gjennom hva som er viktig for deg og din bedrift når du velger løsninger. Vi tilbyr rådgivning som vil avdekke hva som passer din virksomhets behov og som sikrer deg en vellykket reise inn i skyen.

Fordel med å velge datasenter tjenester fra Atea

Fleksibilitet og skalerbart - Distribuer en ny plattform på få timer og skala opp eller ned basert på dine virkelige forretningsbehov.

Fokus - Frigjør dine ressurser så dere kan fokusere på forretningen.

Kostkontroll - Vi gir deg full oversikt over kostnadene på din bedrifts sky forbruk.

Kvalitet og sikkert som banken - Tilgang til en leverandør med sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet (ISO/IEC-27001 og GDPR) og dataen dine er forsvarlig lagret, på norsk jord om dette er et krav. 

Drift, overvåking og support døgnet rundt - Vi følger med på alt - maskinvare, programvare og support - slik at du slipper.

Datasenter tjenestene Atea tilbyr

Jeg vil vite mer om Ateas moderne datasenter tjenester

Jeg ønsker å bli kontaktet om Atea Sky

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Tilbake til Skytjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer