Til hovedinnhald
Tilbake til Skytjenester

Hybride skyløsninger som matcher din bedrifts behov

Mangler du plass i datarommet, bruker for mye tid på vedlikehold, er det høy risiko tilknyttet dagens IT? Da kan en løsning være å integrere deres IT med skytjenester. Gevinstene og mulighetene skytjenestene representerer er noe din bedrift vil få et forhold til, enten på kort eller lang sikt, og i mindre eller større grad. Med skytjenester får din bedrift moderne datasenter kapasiteter med forutsigbar drift og økonomi. Dere kan bruke ressurser på å utvikle din virksomhet mot en digitalisert fremtid. Det handler om å få frihet til å gjøre de riktige tingene.

Vår hybride visjon

Atea har lang og solid erfaring med å kombinere skyleveranser (hybrider) samtidig som sikkerhetsperspektivet ivaretas på høyeste nivå. Vi tilbyr tjenester fra våre partnere som Microsoft, Cisco, IBM og VMware, i kombinasjon med egenproduserte tjenester. Her har vi lagt vekt på å kombinere det beste fra flere teknologiske verdener.

Hos Atea vet vi at skyen er et bredt konsept og når du legger IT-strategi bør du tenke over hva som er viktig for deg og din bedrift. Hvilken leveransetype du velger styres av din bedriftens krav og behov. Hva er ønsket effekt og i hvilken rekkefølge. Derfor tilbyr vi deg rådgivning som hjelper deg med å velge skyløsninger som passer din bedrifts behov og som sikrer deg en vellykkede skyreise.

Vi leverer til deg tjenester enten du ønsker å leie dem til egen lokasjon, i våre datasentre, eller hos en av våre partnere sine datasentre.

Hvorfor velge datasentertjenester fra Atea?

 

Fleksibilitet og skalerbart - Distribuer en ny plattform på få timer og skala opp eller ned basert på dine virkelige forretningsbehov.

Fokus - Frigjør dine ressurser så dere kan fokusere på forretningen.

Kostkontroll - Vi gir deg full oversikt over kostnadene på din bedrifts sky forbruk.

Kvalitet og sikkert som banken - Tilgang til en leverandør med sterkt fokus på kvalitet og sikkerhet (ISO/IEC-27001 og GDPR) og dataen dine er forsvarlig lagret, på norsk jord om dette er et krav. 

Drift, overvåking og support døgnet rundt - Vi følger med på alt - maskinvare, programvare og support - slik at du slipper.

Datasenter tjenestene Atea tilbyr

Jeg vil vite mer om Ateas moderne datasenter tjenester

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.
Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Skytjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer