Til forsiden
Tilbake til Skytjenester og datasenter

Azure VMware Solution

- Det beste fra to verdener

Har du et VMware-miljø og synes det er vanskelig å se business-caset ved å flytte til skyen? Da er du ikke alene. Av samme årsak har Microsoft i samarbeid med VMware utviklet Azure VMware Solution (AVS), som flytter fordelene med VMware til Azure. Samtidig som løsningen lar deg dra nytte av alle fordelene som Azure tilbyr. Det beste fra to verdener.

 

dame-sitter-ved-pult-og-jobber-pa-mac.foto

AVS skaper verdi for din virksomhet

Flytt virtuelle maskiner til Azure uten nedetid og få forretningsmessige fordeler gjennom tjenester i Azure. AVS-miljøet ditt er innpakket i sikkerheten i Azure gjennom hele prosessen, og alternativene for sikkerhetskopiering er umiddelbart tilgjengelige. Varierende ressursbehov kan selvfølgelig også oppfylles med Azure. Med AVS kommer også applikasjonene dine nærmere Azure sine tjenester, slik at for eksempel IoT, kunstig intelligens og Business Intelligence kan legges til, og gir konkrete og kanskje avgjørende fordeler for din virksomhet.

Vi tar utgangspunkt i deres eksisterende VMware-miljø

Med formål om å:

  • Forbedre forretningens IT-understøttelse gjennom Azure Services
  • Øke fleksibiliteten gjennom Azure platformen
  • Sikre virksomhetens IT med Azures state-of-the-art sikkerhetskomponenter

Virker dette interessant?

Ta kontakt med våre eksperter for å få hjelp til å migrere ditt VMware-miljø til Azure.

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Tilbake til Skytjenester og datasenter