Laddar meny

Våre standard skytjenester

Standard skytjenester består av en rekke frittstående tjenester. Dette er uavhengige tjenester vi leverer fra egne datasentre eller fra våre partnere. Noen av løsningene er standardiserte out-of-the-box skytjenester, mens andre har mulighet for spesialtilpasning i forhold til din virksomhets miljø. Mange av tjenestene vil ha dataene lokalisert i Norge.

Reisen til skyen - logo

Atea viser deg hvordan din virksomhet og dine applikasjoner kan dra nytte av sky-fordeler som skalerbarhet, tilgjengelighet og "pay as you go" i sikre- og fremtidsrettede løsninger. 

 

 

 

Katastrofesikring

I en digital verden kan det være både tid og kostnadskrevende å bygge en løsning for katastrofesikring av bedriftens verdier. Atea tilbyr ulike løsninger for katastrofesikring tilpasset enhver kundes behov. Tjenesten leveres fra skyen og du kan velge å la oss håndtere alt rundt løsningen, deler av det, eller å ha full kontroll selv. Om ønskelig kan dataene oppbevares i Norge. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Backup

Atea leverer flere ulike skybaserte backuptjenester for å sikre all data i en bedrift. Med Backup-as-a-Service (BaaS), tar Atea ansvar for hele backup-prosessen og datahåndteringen til din bedrift. Dersom du ønsker å håndtere hele eller deler av backupløsningen selv, kan vi tilby tjenesten Backup-til-Skyen, hvor vi håndterer og sikrer lokasjonen du ønsker å flytte backupdataene til. Ta kontakt med oss for å se nærmere på de ulike løsningene vi tilbyr.

Samhandling

Uansett hvor du er finnes det alltid en samhandlingsløsning og 
med riktig bruk av nye systemer står din virksomheten sterkere.
Vårt svar på samhandling i skyen er Software-as-a-Service (SaaS), hvor programvare blir levert som en tjeneste over Internett.

Klient

Dine ansatte er stadig mer på farten og de har også med seg flere og flere enheter med som inneholder bedriftsdata. I Atea fokuserer vi ikke bare på å ha riktig arbeidsverktøy, men også hvordan disse enhetene skal kunne forvaltes og gis tilgang til bedriftssensitivt innhold. Snakk med oss i dag om hvordan du skal kunne ta i bruk de beste verktøyene for klient-mobilitet og sikkerhet.

Connected WiFi

Tilkobling til skyen er en tjeneste som hjelper deg å knytte ditt datasenter mot skyen. Noen av tjenestene leverer kartlegging og design, etablering av pilot, og test. Andre tjenester er rene tilkoblingsløsninger, der vi optimaliserer tilkoblingen din mot skyen. Med nettverk som en tjeneste sikrer vi at dine brukere har riktig tilgang til sine verktøy. Tjenesten er alltid tilgjengelig og oppdatert uten at du trenger å tenke på drift og kostbare investeringer.

Digital Skilting (DS)

Flere og flere får opp øynene for verdien av å innføre digital skilting som en del av sin markedsføring og kommunikasjonsstrategi. Markedsavdelingen trenger oppetid og handlekraft når kommunikasjonskampanjene er i gang. Digital skilting er ideelt for målrettet kommunikasjon internt og eksternt, gjerne i form av informasjon, film og reklame. Ateas skytjenester for infoskjermer og intelligente skilt tilbyr drift 24 timer i døgnet, året rundt. Vårt tjenesteområdet dekker alt fra kjøpesentre, butikker, bank og finans, internt i bedriftene, bensinstasjoner og lignende.

IT-sikkerhet

Å ha fokus på IT-sikkerhet er viktigere enn noen gang. Tilgjengelighetskravene øker, og brukerne har tilgang til tjenester fra flere enheter. Vi lever i en verden hvor trusler fra cyberkriminelle blir mer vanlig og behovet for sikkerhetskompetanse er sterkt økende.

Atea leverer et bredt spekter av sikkerhetsløsninger, og noen av disse tilbys som ferdige tjenester fra skyen. Løsningene spenner fra brannmur og antivirus/antispam, til analysepregede løsninger som SIEM. Ved å abonnere på disse tjenestene kan du løfte sikkerhetsnivået uten å måtte investere i spesialkompetanse.

Server/Lagring – «Datasenter på tube»

Ateas skytjenester tilbyr utvidet kapasitet på serversiden så vel som lagringssiden. Vi kaller det «Datasenter på tube», der du kan trykke ut den kapasiteten du måtte ønske. Atea tilbyr virtuell og fysisk kapasitet på servere, og lagringen kan ligge der du som kunde måtte ønske – I Norge eller innenfor EU.
Ønsker du å etablere et eget test/utviklingsmiljø? Vi tilbyr et dynamisk datasenter og hjelper deg med å strømlinjeforme prosessen slik at du skal komme raskt i gang. Vi sørger for trygghet og forutsigbarhet.

Jeg ønsker mer informasjon om

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer