Laddar meny

Våre partnere innen skytjenester

Et utvalg av våre viktigste partnere innen skytjenester.


Digital transformasjon handler ikke bare om teknologi, det er en forretningsstrategi som krever at du ser etter nye måter å forstå og benytte mennesker, data og prosesser for å skape verdi for kundene dine. Hvordan jobbe smartere for å jobbe mer med det som er verdiskapende for virksomheten, sier administrerende direktør i Microsoft Norge, Kimberly Lein-Mathisen.

Microsoft har investert og investerer stadig enorme ressurser i å være den beste leverandøren av såkalt skyteknologi til markedet. Microsoft har per i dag over 100 datasentre i mer enn 40 land for å sikre kundenes data og kunders kapasitetsbehov. De europeiske datasentrene er lokalisert i Irland, Nederland, Storbritannia og Tyskland. Det investeres også i datasenter i Frankrike. Microsoft Azure leverer en fullverdig global skytjeneste med tjenester fra infrastruktur til plattform. Dette muliggjør en dynamisk tjenesteleveranse med høy grad av frihet til en lav økonomisk risiko. Disse tjenestene kan en betale ettersom de blir benyttet og kunden trenger ikke bekymre seg for å investere i noe som ikke blir brukt. Microsoft er svært sterke på hybride løsninger og oppsett med alt fra back up og katastrofeløsninger til utviklingsmiljøer, AI, IoT, Analytics og Big Data. I tillegg støtter Azure applikasjoner på tvers av plattformer som for eksempel Linux og Open Source.

Atea har som Microsoft Gold Partner på Server & Cloud tung kompetanse som reisepartner for de kundene som ønsker å utnytte moderne skyteknologi fullt ut eller i kombinasjon med eksisterende løsninger.

I tillegg til IaaS og PaaS tjenester leveres globale markedsledende tjenester som Office 365, Dynamics 365 og Enterprise Mobility & Security løsninger fra samme globale infrastruktur.

 

 

 Skysenteret IBM Cloud - Oslo (SoftLayer) gir brukerene en enorm fleksibilitet, skalebarhet, tilgjengelighet og ikke minst mulighet til hurtig oppsett av nødvendig kapasitet. IBM Norge og Atea kan nå tilby komplette og sømløse Hybrid Cloud løsninger, basert på IBM Cloud i kombinasjon med VMware, IBMs egne lagrings og server-løsninger eller andre leverandører over åpne standarder. Atea og IBM, kan designe de løsningene som er mest optimale og sikre for kundenes forretnings- og bruksbehov. 

Atea er strategisk partner av IBM, og har inngått en samarbeidsavtale både for videresalg av IBM Cloud og leveranser direkte fra eget driftssenter. Som IBM Business Partner kan Atea tilby markedet en unik løsningsfrihet innen Hybrid Cloud. 

IBM og Atea
- Vi ser frem til et spennende samarbeid med Atea, med vårt tilbud innen hybrid skyplattform (IaaS), og ikke minst innen fremtidig forretningsløsninger (SaaS).  Atea og IBM vil utvikle og tilby nye spennende løsninger i det norske markedet, sier Arne L. Norheim, adminstrerende direktør i IBM. Det er viktig å understreke at våre kunder nå er sikret full kontroll på sine data, og det innenfor Norges grenser sier han.

 

 

Med VMware Vcloud Air kan du sømløst flytte dine applikasjoner fra eget datasenter til skyen og tilbake igjen, du kan sikre forretningskritisk informasjon med kosteffektiv disaster recovery og du kan enkelt konsolidere dine infrastrukturressurser og erstatte ditt datasenter. 

VMware og Atea
VMware er glad for at Atea tilbyr skyløsninger som gjør det mulig for norske bedrifter å fullt ut benytte VMware sin Software Definerte Datasenter teknologi og sømløst flytte tjenester mellom eget datasenter og skyen, sier Angeliqua Ramming-Gaden, Country Manager Norway - VMware.

 

Cisco er verdenslederen innen nettverksløsninger som endrer hvordan mennesker kobles sammen, kommuniserer og samarbeider.

Nettskyen er i ferd med å bli virksomhetens viktigste plattform for innovasjon og digitalisering. For virkelig å kunne realisere gevinstene av å gå i skyen, kreves det en strategi for hvilke funksjoner som bør settes ut og hvilke virksomheten beholder internt. 

Cisco og Atea
Nettskyen er i ferd med å bli virksomhetens viktigste plattform for innovasjon og digitalisering. For virkelig å kunne realisere gevinstene av å gå i skyen, kreves det en strategi for hvilke funksjoner som bør settes ut og hvilke virksomheten beholder internt. Med mer enn 10 års erfaring som Cisco gullpartner og posisjonen som Nord-Europas største systemintegrator, kombinert med egen skyplattform sertifisert av Cisco, er Atea i stand til å rådgi og levere betydelig verdi i form av hybrid IT til våre kunder. Trine Strømsnes, fung. adm. dir. Cisco Systems Norge
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer