Laddar meny

Komplette skytjenester

En komplett skyleveranse gir deg en stressfri IT-hverdag hvor du får en effektiv driftsplattform med forutsigbarhet innen drift og økonomi. Dette for at du kan bruke ressurser for å utvikle din virksomhet mot en digitalisert fremtid. Det handler om å få frihet til å gjøre de riktige tingene – det får du med komplette skyleveranser.

Plattform 

Vår skyplattform gir deg en forretningsfordel eller «Advantage» som vi har valgt å kalle denne komplette skytjenesten. Du får full tilgang til alle nødvendige data og applikasjoner, uansett hvor du er. Drift og lisenser for basis infrastruktur og standardapplikasjoner, klar for å legge på kundespesifikke applikasjoner. Data og programmer driftes og forvaltes i sikre omgivelser, og vi tar gjerne ansvar for klienten dersom det er ønskelig. Atea er klare for fremtiden og er integrert mot Public tjenester som O365 og Azure fra Microsoft, i tillegg til tjenester fra SoftLayer. Vi tilbyr våre kunder de mest driftssikre og kostnadseffektive skytjenestene i markedet. Passer for deg som ønsker å drive med virksomhetens forretningsutvikling og ikke IKT drift.

Din Kommune 

«Din kommune» består av mange ulike tjenester og løsninger bygget på gjeldene krav, anbefalinger og de forventninger som stilles til en nytenkende og effektiv kommune. Både fra innbyggere og ansatte. Tjenesten hjelper med tilgang til riktige data som kan være avgjørende i forhold til liv og helse levert på en plattform som gir mobilitet og fleksibilitet på en sikker måte. «Sikker sone» og velferdstjenester er naturlige elementer i en slik tjeneste. Vi frigjør ressurser og reduserer behovet for lokale beredskapsordninger og er der 24 timer i døgnet med åpen Servicedesk.
Passer for kommuner som ønsker å bruke ressursene på kjerneområder som helse, skole og eldre.

 

Jeg ønsker mer informasjonAtea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer