Laddar meny

Andre tjenester

Du bygger kanskje din egen sky og trenger en samarbeidspartner for driften? Vi kan IT-støtte og gir deg servicedesk. Trenger du trygghet for at løsningen fungerer, overvåker vi den og kan fjerndrifte hele eller deler av løsningen. Kompetanse får du på de områdene du ikke har kapasitet selv – vi har markedet største og bredeste pool av konsulenter og rådgivere.

Servicedesk

Atea SOS (Service og Support) er ServiceDesk levert som en tjeneste. Her får du ett kontaktpunkt for å melde om antatte feil, driftsforstyrrelser eller andre IT-relaterte henvendelser. Med tjenesten SOS gjenskapes normalsituasjonen for brukerne så raskt som mulig.

Overvåking

Få virksomheter har kapasitet, verktøy, rutiner eller ressurser til kontinuerlig å følge med på status på IT-plattformen sin. De som har valgt å ha hele eller deler av IT-plattformen i eget hus kan benytte Overvåking fra Atea for overvåking av utstyr, applikasjoner, tjenester og nettverk.

Fjerndrift

Fjerndrift er en tjeneste for deg som ønsker å ha et eget datarom og driftsbistand. Her tilbyr vi vår kompetanse og våre kvalitetssystemer som gir deg stabilitet i driften med trygg endringshåndtering. Ved hjelp av et helhetlig driftskonsept tar vi ansvar for daglig drift og sørger for at IT-plattformen er optimalisert og alltid tilgjengelig for dine brukere.

Datalinjer (WAN)

Vår tjeneste gir deg en uavhengig rådgiver i tillegg til avtaler på markedets beste priser. Som partner med de markedsledende WAN-operatørene i Norge kan vi gi deg uavhengige råd om hvilken løsning og hvilken operatør som er best for dine behov. Vi har også forhandlet frem markedets beste vilkår som du nyter godt av. Vi er opptatt av at alt må integreres på en god måte for å tilfredsstille dine behov som bruker. En driftsavtale med oss sikrer deg tilgang til nødvendig og solid kompetanse for å gjøre de rette valgene, slik at brukerne opplever stabilitet og høy kvalitet på applikasjonsnivå.

Housing

Housing er leie av hele eller enkeltstående hyller(U) for plassering av fysisk utstyr som du eier selv. Atea har flere moderne datarom i Norge. Våre datarom har alt du kan forvente av et hypermoderne driftssenter (sikkerhet, redundans, sentral kjøling og standby dieselgenerator for strømtilførsel ved eventuelt bortfall av bystrøm). Alt er overvåket 24/7. Sentrene har adgangskontroll, alarm tilkoblet vaktselskap og videoovervåkning. Vi kan også overvåke og drifte utstyret, dersom du ønsker å inngå en avtale om dette.

Databaseadministrasjon

Det er en god investering å ivareta databasene. Fordelene er bedre ytelse og trygghet for at dataene dine er sikret. Vi drifter databaseplattformen din, utfører standard vedlikehold, kjører overvåking og feilsøking, slik at teamet ditt kan fokusere på forretningsapplikasjonene. Vi hjelper også med avansert design, arkitektur og planlegging av tjenester for å sikre at databasene har optimal ytelse. Vi anbefaler Databaseadministrasjon til virksomheter som finner databasesupport i egen organisasjon kostbart eller trenger kompetanse for videreutvikling. Vi hjelper 24/7 om det trengs.

 

Jeg ønsker mer informasjonAtea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer