Tilbake til Skole

Rådgivning fra Atea

Atea er en IT-gigant. Vi har 1650 medarbeidere over hele landet og omsetter for milliarder i IT-utstyr, software og tjenester. Men det er ikke størrelsen som gjør oss gode.

Kundeforståelse

Det vi lykkes med er å ta kundene våre på alvor. Derfor er det ikke en IT-person som leder vår satsing innen skoleteknologi, men Andrew som har over 20 års erfaring som lærer. 

Vi vet at vi ikke kan bli noen god leverandør uten å forstå problemstillingene til dem som skal bruke produktene og tjenestene vi leverer:

Ærlige råd

Vi tør påstå at en god del av feilinvesteringene gjort i offentlige IT-prosjekter kommer av at leverandører ikke er flinke nok til å si Stopp! Det er ikke disse produktene og tjenestene dere egentlig trenger!

Derfor har vi nedfelt i verdiene våre at vi skal være åpne, ærlige og direkte. Hvis dere holder på å gjøre noe dumt, skal vi si ifra og ikke bare takke og ta pengene.

Kompetanse og erfaring

Det er ikke størrelsen som teller, det er hvordan du bruker den.

Vi bruker størrelsen vår til å skape fagmiljøer. Hos oss er det alltid flere som er eksperter på ulike teknologier og bruksområder. Det er flere som har gjort feilene og flere som har ryddet opp i dem. Det skaper veldig mye læring og gjør oss mindre sårbare om noen skulle bli syke eller være på ferie når kompetansebehovet oppstår.

I tillegg arrangerer vi viktige konferanser som Sikkerhetsdagene og Atea Community slik at flere kan ta del i vår og hverandres erfaringer og kunnskap.

Gode priser

Vi har gode avtaler med alle de seriøse leverandørene og kan derfor tilby gode priser på produkter og tjenester.

Tilbake til Skole
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer