Til forsiden

Innovativ. Intuitiv. Intelligent.

Lærere og elever trenger riktige verktøy for å sørge for at læringsopplevelsen er like produktiv uansett om de er i klasserommet eller arbeider på digitale læringsplattformer.

Hos Jabra utvikles innovative produkter som er designet til å være intuitive og intelligente, slik at både elever og lærere raskt kan bruke nytt utstyr uten behov for ekstra hjelp. Det betyr at de kan fokusere fullt og helt på viktigere oppgaver, som hva undervisningen skal handle om i dag.

Plassering er ingen hindring for undervisning.

Flere elever enn noen gang lærer på en hybrid måte ved å kombinere fysisk og digital undervisning på mange ulike steder. Elever har flere valg for når og hvor undervisningen skjer, og de kan finne ut hvilken undervisningsstil som passer dem best – fra synkron undervisning i sanntid til en asynkron tilgang til nettbaserte ressurser når det passer dem.

Med fleksibel og komplett teknologi til å holde dem engasjerte, kan de fokusere på oppgaven og nå sitt fulle potensial, uavhengig av når de velger å lære.

EVOLVE 30

Bedre konsentrasjon, mer produktiv.

Evolve 30 er Jabras bestselgende headset til elever med sitt lette og behagelige design.

Atea anbefaler dette headsettet til elever fordi det enkelt fjerner bakgrunnsstøy, innehar en PeakStop som beskytter elevene mot høye lyder og har god kvalitet som tåler litt.

For å ta best mulig vare på headsettet anbefaler vi et enkelt oppheng i klasserommet slik at headsettet ikke trykkes sammen i sekker eller skuffer.   

 Profesjonell lyd
Jabra er verdensledende på lyd. Evolve 30 headsettet leverer enestående lydkvalitet selv i utfordrende miljøer med støy og bråk.

Beskyttelse og komfort
Med Jabra PeakStop funksjonen beskyttes elevene mot plutselige, høye lyder.

Headsettet er lett og komfortabelt å ha på seg hele skoledagen. Det er designet for å ha på ørene med myke øreputer som kjennes ut som ekte skinn.

Støydempende mikrofon
Støydempende mikrofon som eliminerer bakgrunnsstøy. Samtalepartneren din trenger ikke slite for å høre det du sier.

Plug-and-Play-oppsett
Fungerer rett ut av esken med alle ledende læringsplattformer. Installasjonen er så enkel som å bare koble det til smarttelefon, laptop eller nettbrett med 3,5 mm. minijack tilkobling.

Garanti
Headsettet har 2 års garanti.

Hodetelefoner med støydempende mikrofoner gjøre det enklere for alle elever å lage podcaster og voiceovers til filmer i klasserommet.

Gjennom Jabra PeakStop funksjonen beskyttes elevene mot plutselige, høye lyder.

Atea Skole

Kontakt meg

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.