11-01-2019

Atea lanserer podkastserie

Sammen med Oslo Business Forum forteller Atea i podkastserien «Teknologi. Av og for mennesker» gode, overraskende og til tider varme historier om banebrytende digitalisering.

Christian Brosstad med kameramann

Sammen med Oslo Business Forum har Atea reist landet rundt etter de beste historiene innen digitalisering. «Hvordan fikk de det til, og hva kan vi lære av dem?» har vært mantraet i den 25 episoder lange podkastserien som lanseres 15. januar. Reisen har tatt oss fra Kristiansand Dyrepark i sør til fiskemerdene i Trøndelag og Norges eneste romfartssenter i nord. Vi har tilbakelagt en distanse som tilsvarer Oslo-Beijing i jakten på de beste historiene.

I podkasten «Teknologi. Av og for mennesker» dykker programleder Christian Brosstad og hans spennende gjester ned i hva teknologi kan gjøre for oss, og hvordan verden forandrer seg i samspill med teknologien. Hver episode tar for seg forskjellige temaer, og gjør det lettere for hvermannsen å forstå buzzord som VR, AR, BIM og IoT. 

Kommunikasjonsdirektør og programleder Christian Brosstad forteller om gode, overraskende og til tider varme historier.

– Vi møter forskjellige mennesker og virksomheter hvor alle har hver sin historie. Hvordan velferdsteknologi tas i bruk i praksis og bidrar til økt levestandard for de eldre er noe som spesielt treffer hjerteroten, sier programlederen.

Om hvorfor akkurat en podkastserie, svarer Brosstad:

– Podkast er fortsatt et nytt og spennende format i vekst. I tråd med Ateas «explore»-tankegang ønsker vi å utforske dette medieformatet nærmere. Vi er svært spent på mottagelsen. 

– Dette er et prosjekt vi har jobbet hardt og målrettet mot, og som vi nå endelig får gleden av å dele med verden. Vi er stolte over kundene våre, og ønsker å dele historiene og kompetansen som deres virksomheter besitter. Dette er en gylden mulighet til å løfte fram de gode historiene for lytterne, høre hva andre har fått til, og gi de inspirasjon til å tenke nytt for sin egen virksomhet. Vi forsøker å gjøre dette på en god og folkelig måte, sier administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs når podkastserien nå endelig lanseres.

Oslo Business Forum er kjent for sine konferanser som samler norsk næringsliv til dager med faglig påfyll og nettverking. På konferansene har man kunnet se talere som Sir Alex Ferguson og president Barack Obama. Utenom konferansene produserer de mye faglig innhold som artikler og podkaster av høy kvalitet. Om podkasten «Teknologi. Av og for mennesker» med Atea sier gründer og markedssjef Marius Røed Wang:

- Podkastserien med Atea er noe vi setter høyt, og som vi har gledet oss lenge til å endelig kunne lansere. Atea har gitt oss muligheten til å fortelle mange gode historier som vi håper andre kan dra nytte av, og vi er glade for å kunne bidra til at de får fortalt disse historiene.

Nye episoder av «Teknologi. Av og for mennesker» finner du hver mandag der du lytter på podkast.

Hør podkasten her.

Om podkasten:
  • 25 episoder med en episode i uken
  • En reisende podkast, spilt inn over hele landet
  • Ateas kunder forteller sine historier om digitalisering
  • Dykker ned i og forenkler diverse temaer innen teknologi og "buzzord"