2020-04-21

Ledige stillinger i region Nord

Atea har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi personlig ansvar, og vi står på for å gjøre Atea til The Place to Be. Nå er vi på utkikk etter flere nye hoder til vårt kontor i Tromsø.

Hvorfor jobbe i Atea?

Kontorene i Troms, Hammerfest og Alta utgjør Ateas tre nordligste kontorer og vi er over 40 ansatte som jobber sammen på tvers av disse tre fysiske lokasjonene. Vi har både private og offentlige kunder, kunder helt nord i Finnmark og helt sør i Troms, dette betyr at du vil få en variert og spennende arbeidshverdag om du blir en av oss.

Når du jobber i Atea får du blant annet:  

  • Gode forsikringsordninger 
  • Privat helseforsikring og digital video-lege
  • Valgfritt IT-utstyr
  • Full lønn ved foreldrepermisjon og 6% tjenestepensjon.

Atea har vi fokus på at du skal kjenne dine kollegaer så i tillegg til nasjonale samlinger for alle ansatte kjøres det lokale spill-kvelder, bedrifts-idrettslag, lønningspilser og andre sosiale sammenkomster.  

Konsulentleder søkes i Finnmark

Vi er på utkikk etter en konsulentleder til vårt kontor i Alta - les mer og søk her

Hvordan er det å bo i Nord-Norge?

Troms og Finnmark utgjør våre to nordligste fylker, og livet her oppe er nok noe forskjellig fra mange andre steder i Norge. For bor du i Nord-Norge vil du oppleve hvor ulike de fire årstidene våre er. Når du går hjem i midnattssolen klokken fem på natten, da vet du hvor fantastisk landet vårt faktisk er. Her i Nord vil du kunne oppleve et helt unikt samhold hos befolkningen og fort få nye venner. I tillegg til et yrende kulturliv med både festivaler og revyer vil du ha naturen rett utenfor døren uavhengig av om du jobber i Alta, Hammerfest eller Tromsø. Her får du altså mange muligheter for å oppleve noe av Norges beste natur og kombinere arbeidslivet og fritiden på en helt perfekt måte.

Vil du dykke med hvaler? I Nord-Norge kan du gjøre nettopp det, du kan gå på topptur etter jobb, se nordlyset på en måte du aldri har gjort før. Du kan lære deg å kjøre snøskuter, eller kanskje du heller vil fiske ørret i noen av Norges beste fiskevann? Har du litt ekstra tid til rådighet kan du også hoppe på hurtigruten og ta en liten dagstur for å få nye inntrykk. Maten er heller ikke å kimse av (vi hører rykter om at folk fra Nordland til og med skryter av maten i Tromsø...)

Om du lurer så er det også god kapasitet hos barnehagene i Tromsø

Les mer på Visit Tromsø sine nettsider.

 

Konsulent i Atea

Hos Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste spesialistene, over 900 konsulenter i Atea Norge og vi mange flere i Norden og Baltikum. Vi jobber systematisk med kompetanseutvikling internt og i nært samarbeid med ledende produsenter. Vi har stor tro på erfaringsdeling og videreutdanning blant annet gjennom våre interne møteplasser på tvers av lokalisering.

Vi tilrettelegger for at alle våre ansatte får påfyll av relevant kunnskap og ferdigheter, Faktisk så har vi nylig inngått samarbeid med Amazon Web Services og vil ila kort tid sende 300 kolleger på skysertifiseringskurs og det å bygge opp skykompetanse er en storsatsing for oss i tiden som kommer.

Vi har også egne kurs og e-læringsverktøy som sørger for at alle kan holde seg oppdatert uansett hvilket område de jobber innenfor – dette bidrar til et bedre samarbeid på tvers av ansvarsområder.