20-06-2019

Event-sjefen: Velkommen til Atea!

Har du vært på et arrangment i regi av Atea? Da er det ikke umulig at du har sett brand experience manager Simen Smedsberg Kneppe i aksjon. Vi tok en prat for å bli bedre kjent med ham!

Simen Smedsberg Kneppe

Utdanning og yrkesbakgrunn:

Jeg har tatt en bachelor i markedsføring med spesialisering innenfor PR og omdømmebygging ved Høyskolen Kristiania. Før jeg begynte i Atea, jobbet jeg i en sykkelbutikk som ansvarlig for kundereisen på web og satset samtidig som landeveissyklist.

Beskriv jobben din:

Rollen min i Atea er veldig åpen og gjør at jeg får gjort mye spennende. Det jeg bruker 90 prosent av tiden min på er å planlegge, gjennomføre og evaluere våre eventer, som Atea Community, Landstreff og våre interne salgsdager, Step Up, og mindre arrangementer ute i regionene. Jeg får jobbe med mange dyktige mennesker, både på Bryn hvor jeg har kontor, og også ute i regionene. Det er først og fremst menneskene som gjør at jeg trives så godt i Atea.

En vanlig dag på jobb består av en del måter for å sikre god arbeidsflyt i prosjektgruppene eller ute i regionene. Jeg er også daglig i kontakt med våre byråer for å sikre god fremdrift for prosjektene jeg holder i.

Hva kreves av ferdigheter eller egenskaper for å få og trives i denne jobben?

En stor fordel i min jobb er å være strukturert, ha gode gjennomføringsevner og klare å stå litt i stormen. Det er ikke tvil om at noen prosjekter er utfordrende å jobbe med, og krever tydelig kommunikasjon og god ledelse. I jobbsituasjoner blir jeg svært sjeldent stresset eller urolig – dette er også gode egenskaper å ha i en slik jobb.

Hvordan holder du deg oppdatert innen bransjen?

Jeg jobber i en spennende bransje som hele tiden er i utvikling. For meg som jobber med fysiske møteplasser, handler dette om hvordan kan vi ta den teknologiske utviklingen og vise dette frem på en god måte gjennom Atea og våre partnere. For å klare dette prøver jeg å delta på foredrag eller frokostseminarer når dette passer. Det er utrolig lærerikt å høre hvordan andre løser samme problemstilling eller rett og slett bare få inspirasjon av flinke folk der ute. Jeg var også på teknologi- og musikkonferansen SXSW i Austin i mars. Det var utrolig lærerikt og inspirerende på mange måter. Alt fra spennende foredragsholdere, tematikker og praktisk gjennomføring av arrangementer.

Jeg er forresten altfor dårlig til å høre på podcaster, så her tas tips imot med stor takk!

Dersom du var fersk student i dag, hvilke fag/studier ville du valgt?

Jeg er veldig glad i arbeid som skaper noe og som er kreativt. Jeg har alltid hatt en fascinasjon for arkitektur og tror faktisk jeg ville blitt arkitekt hvis jeg skulle ha startet på nytt.

Har du lært noe kult i det siste?

Jeg jobber med mange spennende prosjekter og mennesker og lærer hele tiden noe nytt. Jeg tror noe av det kuleste jeg nylig har lært, eller fått vite om, er at Ruter jobber med et gamification-konsept: En app som regner ut poeng hvis brukeren sykler eller går i stedet for å bruke kollektivtransport i rushtiden. Det syntes jeg er utrolig spennende bruk av data og hvordan det kan skape nytte i samfunnet – jeg gleder meg til å følge prosjektet!