02-09-2021

Atea henter hjem kompetanse

Ailin Claussen er ansatt som ny konsulentleder i Atea Finnmark.

Ailin Claussen

Ailin Claussen er oppvokst i Kaiskuru i Alta og flytter nå tilbake til sine røtter etter syv år i Oslo. For Ailin har dette vært en spennende og kunnskapsrik reise. I de siste årene har hun jobbet med rekruttering innen IT, og hun har tatt en bachelor i HR og personalledelse med fordypning i teknologi. Før dette var hun butikksjef for flere butikker i kleskjeden Dressmann. Dressmann-butikken i Alta ble kåret til årets butikk i Norge. Nå gleder hun seg til å hjelpe Ateas kunder med digitaliseringsreisen fremover.  

Ønsker å bygge kultur og faglig utvikling

– I Finnmark har vi et stort potensial. Et ønske er å gjøre Atea enda mer attraktiv, både som arbeidsplass og leverandør. Det vil være naturlig å fokusere på kulturbygging, faglig utvikling og kompetansedeling, employer branding og rekruttering. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Atea, menneskene som jobber her, kundene og markedet her oppe, sier Claussen.

Kim Rune Tofteng Olsen, leder Atea Tromsø og Finnmark, er svært fornøyd med å få Claussen på plass. 

– Med Ailin får vi en leder med ny kunnskap, erfaring innen IT som har et brennende engasjement for teknologi og som kjenner det lokale markedet godt, sier Tofteng Olsen.