2016-08-15

Folkefesten i Nord-Norge

Noen flotte, hektiske og innholdsrike festdager i Nord-Norge er over for denne gang. Norges største idrettsarrangement, Arctic Race of Norway, er blitt vist på sportskanaler i hele Europa, og engasjementet blant små og store under rittets fire dager i Nord har vært utrolig smittende.

Når været i tillegg ble bra fikk både deltakere, publikum og TV-seere stor underholdning. 

Spente syklister før Arctic Challenge

Vi som deltok i arrangementet fra Atea er glade for nok et vellykket arrangement.  Selvfølgelig tar det tid og mye ressurser i en ellers travel hverdag, men det er også utrolig gøy å være med å gi litt ekstra når vi har investert mye i folkefesten i Nord-Norge. Over 50 spente ansatte stilte til start under amatørrittet Arctic Challenge, en sykkeltur utenom det vanlige i fantastiske omgivelser. Nok en gang fikk vi bevist av sykling bygger kultur og skaper samhold.

 

Fellesbilde av Atea-syklistene

Søndag var den store dagen for Bodø, da syklistene ankom byen og syklet tre runder til publikums begeistring. Vaffelsvingen til Atea ble hyppig besøkt av store og små, som blant annet syklet inn 5.000 kr til vårt prosjekt i Sierra Leone.

Vaffelsvingen

Vi håper alle som har vært med på feiring har hatt en like flott opplevelse som oss. Tusen takk til alle som har bidratt til at arrangementet ble så bra.