Tilbake til Sikkerhet

Dette er TABBE

Basert på NSM sine grunnprinsipper for sikkerhet har vi utviklet sikkerhetskonseptet TABBE.

Hva er TABBE?

TABBE representerer grunnleggende sikkerhetsmekanismer som alle virksomheter må ta hensyn til, uansett størrelse. De fem viktige elementene må være på plass for å oppnå et minimum av sikkerhet.

Disse er:

 

T

 o Faktor Autentisering

A

 ntivirus 

B

 rannmur (NG)

B

 eredskapsplan (Atea IRT) 

E

 -læring

 

Hvorfor velge TABBE?

TABBE er tilgjengelig som en «pakke» for små- og mellomstore bedrifter, og kan bestilles hos oss. Lurer du på hva som hva som skiller TABBE fra andre sikkerhetstilbud i markedet?

 

•       TABBE er gjennomtenkt og tilrettelagt for små- og mellomstore bedrifter

•       TABBE inneholder teknologi som storbedriftene benytter

•       Teknologiene i TABBE spiller sammen, og tjenestene er tilpasset

•       Vi har kompetansen til å implementere TABBE-løsning hos dere:

•       Planlegge installasjon

•       Implementere løsningen

•       Konfigurere oppsettet på tjenestene

•       Assistere ved behov

•       Lære opp personell

•       Assistere under bruk

•       Oppstår det en sikkerhetshendelse inneholder TABBE kjent teknologi for Atea

 

Hva innholder pakken? 

T

To-faktor autentiseringsløsningen Intellitrust fra Entrust Datacard en skybasert tjeneste som integreres med de fleste kjente plattformer og tjenester som benyttes i dag. Brukerne vil i tillegg til brukernavn og passord for pålogging måtte oppgi en autentiseringkode som kommer til dere mobiltelefon. Dette beskytter mot datainnbrudd selv om passord og brukernavn har kommet på avveie.

A

Antiviruspakken Worry Free Services fra Trend Micro beskytter mot kjente og ukjente trusler, også når PCen er er tilkoblet andre nettverk enn bedriftens. Worry Free Services administreres i «skyen», og installeres på PC, MAC og mobiltelefoner for full beskyttelse. Worry Free er teknologier som hindrer deg i å gjøre noe ubetenksomt som kan være skadelig.

B

Brannmur serie 700 fra Check Point er en Next Generation brannvegg som analyserer all datatrafikk som passerer mellom bedriften og Internett. Filoverføringer og vedlegg blir analysert, viruskontrollert og risokovurdert, slik at man kan være trygge mot angrep og hacking.

B

Beredskapsplan fra ATEA er en konkret handlingsplan som utføres av bedriften ved sikkerhetshendelser. Varsling og rutiner utføres i prioritert rekkefølge slik at skaden begrenses på en mest effektiv måte, og normal drift kan gjenetableres så raskt som mulig.

E

E-læring fra Junglemap er en serie med korte leksjoner i informasjonssikkerhet som sendes direkte til den enkelte bruker i bedriften. Hver leksjon tar normalt bare 2-3 minutter, kort nok til at man tar seg tid, og kort nok til at budskapet blir husket. 

 

Kontakt oss om TABBE

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Tilbake til Sikkerhet
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer