Til hovedinnhald

Programvare og lisenser

Atea har lang erfaring med å skape og bygge moderne digitale arbeidsplasser, og våre rådgivere kan veilede deg i alle spørsmål vedrørende lisenser og programvare. La Atea bistå fra innkjøpsprosessen til forvaltning og utnyttelse av lisensene slik at dine ansatte jobber smartere og din bedrift får mest mulig ut av deres investeringer.

Lisensrådgivning

  • Har du oversikt over hvilke lisenskrav som gjelder for ditt produkt, hvordan lisensene brukes eller om du har valgt den mest kostnadseffektive løsningen?
  • Hvordan håndterer du tilgangen på programvare og sørger for at du har nødvendige lisenser i alle situasjoner?
  • Følger du reglene i lisensavtalen?

Optimalisering av lisenser

Alle virksomheter som kjøper programvare bør ha en form for Software Asset Management (SAM) for å ha kontroll på sine programvarekostnader.

Atea leverer ulike tjenester og verktøy innen SAM slik at vi kan hjelpe deg å redusere dine programvarekostnader, gjennom optimalisering av dine programvareavtaler og korrekt lisensiering.

I Atea følger vi deg gjennom hele prosessen, fra valg av løsning til gevinstrealisering. Vår oppgave er å sørge for at du oppnår best mulig vilkår ved kjøp av programvare som dekker dine kortsiktige og langsiktige behov. Vi hjelper deg også med de riktige lisensene. Vi finner frem til hvilken lisensavtale som passer for deg, og hjelper deg med de utfordringer som ligger i et komplisert lisens regelverk.

Dedikert team

Atea har et eget team med sertifiserte lisensrådgivere som håndterer lisens - og programvareforvaltningen for deg. Atea tilbyr programvare fra over 1500 produsenter og våre medarbeidere har toppkompetanse og er dedikert til leverandører som Microsoft, Snow Software, VMware, Veeam, Veritas, Citrix, Oracle, Red Hat og IBM.

Ved å legge din programvareforvaltning hos Atea får du tilgang til vår kompetanse knyttet til:

  • Programvare- og lisensforvaltning
  • Sertifiserte lisensrådgivere
  • Atea Cloud Portal og lisensoversikt
  • Verktøy og tjenester som hjelper din virksomhet og ha kontroll på bruksmønster og lisensbeholdning.

Ved hjelp av rådgiving, bistår vi kundene våre til å ikke betale for lisenser som ikke er i bruk samt vi ser ofte at kunder like gjerne er overlisensiert som underlisensiert.

Vi vet at vår verdi først kommer til syne, når du og dine kollegaer begynner å ta i bruk løsningene vi har levert.

Programvare som tjeneste - Atea Cloud Portal

Har du vurdert hvordan du kjøper kapasitet i skyen og samtidig har kontroll over kostnadene dine?

 

Med Atea Cloud Portal kan du enkelt og raskt bestille og komme i gang med dine tjenester i skyen og portalen gjør det enkelt å administrere og konsumere skytjenester over tid.

 

I Atea Cloud Portal finner du tjenester som kan hjelpe deg med reisen til skyen på områder som for eksempel sikkerhet, bedriftsproduktivitet og skole

 

Jeg har ingen konto, men vil komme i gang?

Ta kontakt oss via kontaktskjema, så vil vi bistår deg.

Jeg har konto

For deg som allerede har konto i Atea Cloud Portal.

Snakk med en av våre rådgivere

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer