Til hovedinnhald
Tilbake til VMware

VMware Workspace ONE

Velkommen til en digital arbeidsplass. Tiltrekk deg topptalentene ved å la dem jobbe slik de vil, på enhetene de liker å arbeide på - fra hvor som helst.

Digital omstilling er avgjørende for bedrifters konkurransedyktighet. Ett av de viktigste områdene er å kunne tilby innovative brukeropplevelser. Det blir desto viktigere for å kunne tiltrekke seg de største talentene. Best mulig digitalt arbeidsmiljø og verktøy spiller en stor rolle. Sett de ansatte først og tilby en enkel tilgang til appene de bruker, på enheten de har for hånden, hvor enn de måtte være.

I 2019 gjennomførte VMware en undersøkelse med over 3000 ansatte og beslutningstakere innen IT og HR. Funnene viser blant annet at ansatte verdsetter mer og mer en god digital opplevelse på sin arbeidsplass. Valgfrihet rundt PC og mobil som arbeidsverktøy står høyt. Utfordringen som rapporten avdekker, er at en stor andel ansatte ikke vet om det er HR eller IT som har ansvaret.

Fyll ut skjema i bunnen av siden, så sender vi deg rapporten i sin helhet og en oppsummerende infographic!

 

Dette er Workspace ONE

IT modernisering

Bryt tradisjonelle siloer og moderniser hvordan brukerne får tilgang til og konsumerer applikasjoner via skyen. Du kan administrere enheter og levere virtuelle apper og skrivebord gjennom en samlet plattform.

Zero Trust sikkerhet

Omfavn risikoen, automatiser utbedringen og forbedre den ansattes samlede digitale opplevelse med Zero Trust-sikkerhet. Zero Trust er en sikkerhetsmodell basert på å opprettholde streng tilgangskontroll og ikke stole på noen som standard. I stedet må alt som prøver å koble til systemene verifiseres før de gir tilgang.

Ut av boksen

Digital arbeidsplass er en helhetlig endring i måten sluttbrukertjenester leveres av IT, slik at IT kan levere appene og dataene de ansatte trenger for å jobbe på tvers av alle enheter. Ved å dra nytte av dagens skybaserte administrasjonsteknologier, leveres ut-av-boksen opplevelser som skaleres på tvers av plattformer, lokasjon og enhetens eierskap.

Ja jeg vil ha rapport og infographic

Fyll ut skjema, så sender vi deg full rapport og en oppsummerende infographic!

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Tilbake til VMware
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer