Tilbake til Partnere

Kampanje på Digital Arbeidsplass

Gratis workshop for å tilpasse din digitale arbeidsplass

 

Det finnes svært mange digitale verktøy din virksomhet kan bruke. Vi vet det kan være krevende å navigere mellom alle disse, og at det ofte er behov for veiledning og rådgivning. Nå tilbyr vi en to timers gratis, uforpliktende workshop, for å bistå med de beste digitale løsningene skreddersydd til din digitale arbeidsplass. Noe av det du kan forvente av en workshop om digital arbeidsplass:

 

  • Lær mer om hva vi kan tilby innen digital arbeidsplass.
  • Vurdering av din digitale arbeidsplass.
  • Forslag til hvordan du kan utnytte løsningene du har i dag bedre.

 

 

Partnere

 

Cisco

Med teknologi fra Cisco får du en digital arbeidsplass. Du og ditt team kan fortsette å samarbeide og være samlet på video med Cisco Webex. Møt hverandre virtuelt samtidig som dere opprettholder produktiviteten.

 

Citrix

Citrix Workspace samler alle de nødvendige applikasjonene og dataene på ett sted, for de ansatte. Med skytjenester og tilgang til alle de digitale arbeidsverktøyene, uansett hvor du er, så opplever de ansatte en mer fleksibel arbeidshverdag. Single sign-on gjør det enklere å logge inn på alle dine arbeidsverktøy.

 Dell Technologies

Å håndtere den daglige driften av PCer gir ofte IT-avdelinger liten tid til å fokusere på innovasjon og strategiske prioriteringer. Dell har en rekke verktøy for å forenkle drift av PCer, noe som også vil frigjøre tid for deg som er IT-leder. Bruk av riktig verktøy fra Dell sørger for en oppdatert PC uten sikkerhetshull og med økt driftsstabilitet.

 

HP Norge

Fleksibilitet og sikkerhet er nøkkelord for den digitale arbeidsplassen. Endringer i hvordan vi jobber, krever også økt fokus på sikkerhet utenfor de normale rammene. HP Norge tilbyr endepunktsikkerhet i IT-utstyret, hvor både brukeren og bedriften er i fokus.

Lenovo

Lenovo har alltid hatt, og vil alltid ha innovasjon og bransjestandard i fokus. Også deres møteromsløsninger holder denne standarden. ThinkSmart Office er en fremtidsrettet løsning nettopp for å gjøre den digitale arbeidsplassen mer fleksibel, og jobbhverdagen enklere.

Samsung

Sikkerhetssystemet Knox fra Samsung er best i klassen. Sikre bedriftens data på alle enheter, ende-til-ende, fra skjerm til telefon.

VMware

VMware Workspace ONE er en plattform for IT-avdelingens styring av enheter i virksomheten. Med denne får ansatte tilgang til applikasjonene de trenger, uavhengig av enhet. Vi vet at de ansatte er mer produktive når de kan bruke den enheten de ønsker til oppgaven som skal utføres.

Book en gratis, uforpliktende workshop med oss

For at vi skal kunne sette sammen den beste digitale verktøykassen for jobbhverdag og behov, må vi vite litt mer om dere, og hvordan dere jobber. Bruk ett minutt til å fylle ut skjemaet under. Fortell oss gjerne litt om hva og hvordan dere bruker verktøy i dag. Så starter vi der.

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Partnere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer