Tilbake til Dell Technologies

Bygg en smart lagringsløsning

Forventningene til hva IT-drift skal kunne levere, øker stadig. Både med tanke på økte krav til sikkerhet, ønsker om redusert implementeringstid for nye tjenester og økt takt i forbindelse med digitalisering og modernisering. Dette har gjort at stadig flere organisasjoner ser at automatisering kan hjelpe dem innenfor ulike deler av infrastrukturen, spesielt innenfor sky. Samtidig må en organisasjon vedlikeholde og fornye eksisterende infrastruktur.

PowerStore er en moderne lagringsløsning for virksomheter. Den gir bedre samarbeid mellom utvikling og drift, ved å tilby:

  • Mulighet for programmering i lokal lagringsløsning. Det gir IT-drift muligheten til å la utviklere selv bestille lagringsplass, virtuelle maskiner eller kubernetes lagring uten kjennskap til lagringsteknologi.
  • Lokal lagring gir lavere responstid sammenlignet med de fleste skyløsninger.
  • Utviklere får en enklere hverdag når de ikke trenger å tenke på om lagringskapasiteten går tom. Slik får man tilgjengeliggjort verdifull kapasitet.
  • Bedre forutsigbarhet: Den containerbaserte administrasjonen gjør at IT-drift kan bytte ut moduler, uten unødvendig nedetid. Fordi alle modulene kjøres som docker containere, direkte på lagringen.

Velkommen til Webinar 28. mai

Atea og Dell Technologies inviterer til webinar om moderne lagringsløsninger for virksomheter. Webinaret vil være rettet mot optimalisering og samarbeid mellom utvikling og IT-drift.

Denne gangen skal vi se på hvorfor nyhetene i nye Dell EMC PowerStore kan hjelpe din organisasjon til å utnytte sitt DevOps potensiale.

Meld deg på webinar 28. mai kl 13:00!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.

Eller ta kontakt for en uforpliktende prat

Snakk med en rådgiver på 22 09 50 00

 

 

Tilbake til Dell Technologies
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer