Til forsiden

Citrix

Citrix endrer hvordan folk jobber. Gi de ansatte en ny opplevelse ved å øke produktiviteten og engasjementet.

I fremtiden, og den er her i dag, vil ikke ansatte være bundet til å jobbe ved kontorpulten, heller ikke på en bestemt enhet. Cloud baserte og fysiske ressurser vil kombineres, noe som samler alle verktøyene man behøver for å utføre jobben sin – på en sikrere og mer produktiv måte. Produktivitet og effektivitet er hovedfokus for Citrix, målet er å gi sluttbrukeren tilbake en dag i uken i økt produktivitet.

Cloud trendene peker oppover, og virksomhetens tjenester må utvikles i retning av en sikker digital arbeidsplattform. Dette vil gi IT-administrator en strømlinjeformet innsikt i hvordan SaaS, nettbaserte og  lokale applikasjoner sikres og blir introdusert for brukerne.

 

citrix logo

Atea har i dag 2 partnerskap med Citrix

  • PLATINUM Citrix Solution Advisor (CSA)
  • Citrix Service Provider (CSP)

Atea er Citrix sin desidert største samarbeidspartner i Nord-Europa, og eneste partner i Norge som har status som Platinum Citrix Solution Advisor Specialist, det høyeste partnernivå som kan oppnås. Atea har Citrix sertifiserte spesialister innen alle produktkategorier som, Mobilitet, Nettverk, Datasenter, og Virtualisering. Vår partnerstatus med Citrix gir oss tilgang til det siste innen Citrix teknologi på markedet til enhver tid.

Dette gir oss mulighet for å trene og sertifisere våre rådgivere og konsulenter før produktene slippes på markedet.

Atea har i dag 250 Citrix sertifiseringer, innenfor salg, rådgivning, nettverk, SD-Wan, Mobilitet, Virtualisering, og Citrix Cloud Services som Citrix Essentials, Citrix Managed Desktop, Virtual Apps & Desktop, Unified Endpoint Mangement, Citrix Files, Access Control, Gateway Services og Citrix Security, Performance & Analytics

Vi har gjennom vårt Partnerskap også tilgang for å tilby demoløsninger, samt kjøre Proof of Concept på alle Citrix sine produkter og Citrix sin Intelligent Workspace portefølje med Saas Apps, Web Apps og Micro Apps.

 

Spør oss om Citrix

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.