Til hovedinnhald
Tilbake til Apple på jobb

Fantastiske brukeropplevelser for ansatte og IT

Prøv Mac i ett år med full returrett uten ekstra kostnader

Ansatte ønsker valgfrihet. Derfor ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å komme i gang med Mac. Nå kan kjøpe Mac med full returrett etter 12 måneder – uten ekstra kostnader. 

Vi har unik kompetanse på Mac og PC i blandet miljø, og kan hjelpe deg å skape en fantastisk for brukeropplevelse for ansatte. Kampanjen varer ut desember 2021.

Høres dette interessant ut?

Fyll ut kontaktskjema nå. Begrenset antall.

Valgfrihet gjør arbeidsplassen mer attraktiv

82% av ansatte i norske bedrifter sier at de får ikke velge selv hva slags datamaskin eller mobiltelefon de kan bruke i jobben.

  • Når ansatte får mulighet til å jobbe med de verktøyene de kjenner, blir de motivert og inspirert til å gjøre en god jobb
  • Valgfrihet åpner for nye måter å samarbeide på, slipp kreativiteten løs – produktiviteten øker når man jobber smart
  • Valgfrihet fører til mindre brukerstøtte og mer selvbetjening med datautstyr man kjenner fra før og bruker privat 
  • 40% er villige til å bidra med en egenandel for å få velge datamaskin eller mobil selv 
  • Apple er ansattes førstevalg – ikke minst blant nyutdannede og yngre arbeidstakere


Resultater fra en undersøkelse utført av Advicia/Norstat for ATEA våren 2021

Slik fungere det

Det er ingen begrensinger på valg av MacBook modell eller konfigurasjon. Nye iMac 24 tommer med M1-chip kan du også inkludere i avtalene.

Vi er sikker på at du blir så fornøyd at du ikke vil returnere den. Men hvis du vil, kan du det.

Høy byggkvalitet, gratis oppgradering av macOS, innebygget personvern, lang batteritid osv. åpner for gjenbruk etter at den er levert tilbake til Atea.

Smart for deg, godt for miljøet.

 

Apple M1-chip. Produkter som er skapt for å øke produktiviteten

MacBook Air 13"
Nå med Apples M1-chip
Superkrefter. Superlett.

Få jobben gjort med MacBook Air, Apples tynneste og letteste bærbare maskin – nå med superkrefter fra Apple M1-chipen. Den har fått et enormt løft i ytelse og opptil 18 timers batteritid, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er.

MacBook Pro 13"
Nå med Apples M1-chip
Pro i ett og alt.

13-tommers MacBook Pro har Apple M1-chipen. Den gjør deg enda mer produktiv med opptil 2,8 ganger bedre prosessorytelse, 5 ganger raskere grafikk og opptil 20 timers batteritid – den lengste i en Mac noen gang. Så nå kan teamene levere enda bedre, uansett hvor de er.

iMac 24"
Nå med Apples M1-chip
Gnistrende kraft. Gnistrende farger.

Du har aldri sett en datamaskin som dette. Med en utrolig tynn design takket være Apples M1-chip. Den oppslukende 24-tommers Retina 4,5K-skjermen med mer enn én milliard farger viser hver minste detalj. Det beste kameraet og de beste mikrofonene noensinne i en Mac sørger for at du alltid fremstår fra din beste side. Og lydsystemet med seks høyttalere tar filmer og musikk til et helt nytt nivå. Den fungerer sømløst med iPhone, så både meldinger og anrop vises også på iMac. Og du finner garantert en farge som passer for deg.

Sett Mac på jobben med Atea sitt Apple-team

Atea har Apple sertifiserte produktspesialister og rådgivere med spisskompetanse på Apple i blandet miljø. Vi kan gi råd til ledelse og avdelinger om digitale strategivalg, snakke med økonomiansvarlig om hvordan man sparer tusenvis av kroner per Mac i forhold til PC.

Atea sin "Det Frie Valg"-portal tar seg av det praktiske ved fritt valg mellom PC og Mac. Vi hjelper IT med moderne drift og automatisering av tidskrevende oppgaver med berøringsfri utrulling med Apple Business Manager.

Atea sine Apple-konsulenter er koblet tett på Atea sin verktøykasse med over 1000 konsulenter, med kompetanse og løsninger fra alle relevante leverandører. Atea har en unik erfaringsbase og kompetanse på Apple i blandet miljø.

Det er ikke uten grunn at Atea er Apple sin hovedsamarbeidspartner i bedriftsmarkedet.

Mer informasjon om

Digital Arbeidsplass som en strategi

Best i klassen på sikkerhet og personver

Mer om full returrett
  • Ta kontakt med oss, vi kartlegger sammen dine behov å ønsker for Mac på jobb
  • Vi inngår en leasing avtale på tre år, med opsjon for å avslutte avtalen etter 12 måneder
  • Opptil 10 Macer kan være en del av avtalen

Begrenset antall leasingavtaler med returrett per kvartal og forutsetter Atea sin godkjenning av kundens planer for bruk av Mac i virksomheten.
Leasing forutsetter kredittgodkjenning. 

Kontakt meg

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

Atea og Apple

Atea er sertifisert Apple Authorised Enterprise Reseller (AAER) og vi har tjenester for alle Apple-produkter, inkludert; livssyklusstyring, finansiering, sikkerhet og utrulling. Vårt Apple-team er spesialister på iPhone, iPad og Mac i alle typer virksomheter.

  • Vi hjelper våre kunder med å utvikle og digitalisere virksomheten ved hjelp av Apple-plattformen.
  • Atea sin Apple-konsulenter har unik kompetanse på Apple i blandet miljø og IT-drift med Apple Business Manager, Jamf, Intune, Workspace ONE og andre MDM løsninger.

* Begrenset antall leasingavtaler og forutsetter Atea sin godkjenning av kundens planer for bruk av Macene. Leasing forutsetter kredittgodkjenning.

Tilbake til Apple på jobb
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer