Tilbake til Apple i skolenX

Apple i skolen – skoleleder

Vekk kreativiteten i hver eneste elev.

Apple skaper produkter som er designet for å inspirere lærere og elever

Apple har en visjon som ligger til grunn for alt selskapet gjør – å skape fantastiske produkter som forbedrer brukernes liv. Den former ikke bare hva de skaper, men også hvordan det skapes og hva de bryr seg om. Apples teknologi er utviklet for å gi elevene nye muligheter til å lære og vise hva de har lært – uansett hvordan de lærer.

Strategisk planlegging

Apple-produkter er utviklet med en integrert tilnærming til sikkerhet og personvern.

Apple bygger personvernvern og sikkerhet inn i alle produktene fra bunnen av, inkludert i apper og tjenester for utdanning. Når skoler setter opp kontoer, enheter og innhold for elevene i Apple School Manager, kan de føle seg trygge på at Apple aldri kommer til å selge informasjon om elevene, og at Apple aldri vil dele informasjonen med tredjepart til bruk i markedsføring eller reklame. De oppretter ikke profiler av elever basert på det de gjør på nettet, og de samler ikke inn eller bruker informasjon om elevene annet enn for å kunne tilby relevante utdanningstjenester.

Apple Teacher appen

Apple Teacher er et gratis program for faglig utvikling som er laget for å støtte og hylle lærere som bruker Apple-produkter til utdanning og læring. Programmet, som alle gjennomføre i sitt eget tempo, hjelper lærere med å tilegne seg ferdigheter på iPad og Mac og gir dem anerkjennelse for det nye de lærer. Det er enkelt, fleksibelt, artig og inspirerende – akkurat slik faglig utvikling bør være.

Finansiering

Det er noen vanskelige økonomiske valg som må tas i en anskaffelsesprosess. Både med hensyn til hvilke produkter som velges og hvordan de finansieres.

  • Apper, Office 365, tilbehør?
  • iPad klassesett eller en til hver elev? 
  • Enkeltprosjekter eller totalsystem?
  • Eie eller leie?

Atea har god kunnskap om finansiering, samtidig som vi også har erfaring om hvilke produkter som gir best læringseffekt, og hvilke tjenester som kreves for å få full effekt av skoleteknologien. Det er ikke alltid dyrest er best, og det er ikke alltid det som er billigst koster minst.

Anskaffelsesprosessen innebærer også utlysning av anbud og her svikter mange. En dårlig skrevet utlysning øker risikoen for misforståelser og forsinkelser. I verste fall kan man ende opp med feil løsning. Bruk derfor tid til å lese våre tips til anbudsprosessen.

Sirkulær økonomi

Bærekraft

Kontakt meg, jeg vil vite mer

Om Atea og autorisasjon

Kontakt meg, jeg vil vite mer

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Tilbake til Apple i skolenX
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer