Til forsiden
Tilbake til Apple i skolen

Jabra er bra

Læringslandskapet har endret seg. Hybrid undervisning er nå den foretrukkede metoden med elever som deltar både fra skolen og hjemmefra. Lærerne trenger støtte til å holde sine elever engasjerte og fokuserte – uansett hvor de er.

Undervisning når som helst. Hvor som helst.

I 2020 utførte Jabra en undersøkelse blant hundrevis av lærere, og kom fram til disse funnene:

  • 61% av undervisningen er digital
  • 54% av lærerne svarer at deres største utfordring er å holde elevene fokuserte
  • 44% av elevene klager på dårlig lyd- og videokvalitet

Fleksibel teknologi spiller en viktig rolle ved å gi institusjoner muligheten til å tilby en kombinasjon av personlig, nettbasert og behovsrettet undervisning for studenter hvor som helst i verden.Dette betyr at samme hvor langt unna klasserommet studenter befinner seg, og uavhengig av hvilken tidssone de befinner seg i, så kan de likevel få med seg det som dekkes i undervisningen, uten at tid, avstand eller utenforstående forstyrrelser forsinker dem.

Jabras produkter for klasserommet er intuitive og fleksible, og laget for profesjonell bruk.

Headset for elever

EVOLVE 30

Bestselgende headset til elever med 3,5 mm. minijack tilkobling, Peak Stop teknologi, støydempende mikrofon og 2 års garanti.

Med enkel plug & play teknologi er det lett å komme i gang og koble til alle ledende læringsplattformer.

Headsettet er lett og komfortabelt å ha på seg hele skoledagen. Det leverer enestående lydkvalitet selv i utfordrende miljøer med støy og bråk.

 

 

Bilde

Hodetelefoner med støydempende mikrofoner gjøre det enklere for alle elever å lage podcaster og voiceovers til filmer i klasserommet.

Gjennom Jabra PeakStop funksjonen beskyttes elevene mot plutselige, høye lyder.

Atea Skole

Kontakt meg

?

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

Tilbake til Apple i skolen