Tilbake til Atea skole for deg

Utviklet for å gjøre alle elever sterkere

I likhet med alle Apple-produktene, har iPad et stort utvalg funksjoner som gir absolutt alle elever muligheten til å utfolde seg. Fordi Apple lager både enheten og programvaren er det innbygd tilgjengelighet i alle produkter ut av eksen

VoiceOver-funksjonen

VoiceOver beskriver nøyaktig hva som skjer på iPhone, iPad, Mac, Apple Watch eller Apple TV, slik at du kan styre enheten ved å lytte. De inkluderte appene støtter VoiceOver, som snakker deg gjennom det du gjør på skjermen.

 

 

 

 

Bilde

 

 

 

 

Bilde

AssistiveTouch

Hvis eleven har problemer med standardbevegelser som kniping, kan du bruke AssistiveTouch for å tilpasse dem. Tilpass bevegelser og gjør andre funksjoner tilgjengelige med bare et lite trykk i AssistiveTouch-menyen

Andre eksempler på AssistiveTouch kan være å justere volumet, låse skjermen, bruke bevegelser med flere fingre, omstarte enheten eller erstatte knappetrykk med bare en enkelt berøring.

Styr opp­merksomheten med Guided Access

Foreldre, lærere eller terapeuter kan begrense iPaden til én app og bestemme hvor mye tid som brukes i hver app. Så iPad kan være til stor hjelp for personer i autisme­spekteret og de med konsentrasjons­­­vansker eller sensoriske utfordringer.

 

 

 

 

Bilde

Det er over 6000 barn og unge med lagtidssykdom

AV1 er elevenes øye og ører i klassen og bidrar tl å opprettholde det sosiale nettverket

Tilgjengelighet er et område Atea har utviklet løsninger rundt. Vi har inngått et samarbeid med No Isolation som produserer AV1. Denne roboten styres av en app til iPhone og iPad. Appen gir en helt sikre og trygge kobling til AV1 som står i klasserommet, så elever som ikke er i stand til å delta på skolen av forskjellige årsaker kan delta i undervisingen. Det er toveis kommynikasjon og app styre roboten.

 

Tilbud på AV1 til kommuner

 

Fyll ut skjem så tar vi kontakt med deg

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

eShop

Tilbake til Atea skole for deg
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer