Tilbake til Apple i skolen

Apple i skolen - IT-Drift

Apple har utviklet kraftige verktøy for skoler for å hjelpe administratorer med utrulling, hjelpe lærere med arbeidsflyter i klasserommet og tilpasse læring for hver elev.

Apple-verktøy for IT og utrulling

Apple School Manager er en brukervennlig, nettbasert portal som hjelper IT-administratorer med å rulle ut iPad og Mac i skolen. Du kan enkelt gi elever og ansatte tilgang til Apple-tjenester, konfigurere enheter, laste ned apper og bøker og utstyre lærerne med verktøyene de trenger for å undervise på en engasjerende måte – alt fra ett sted.

Og nå som støtte for Microsoft Azure Active Directory er lagt til, er det enklere enn noen gang å integrere iPad og Mac i miljøet du allerede har og gi elevene og ansatte tilgang til viktige Apple-tjenester for undervisning og læring. Med tilgang til iCloud Drive, iCloud-bilder, iCloud-sikkerhetskopiering, Skolearbeid og Delt iPad har lærere og elever tilgang til undervisningsmateriell og arbeidet sitt på hvilken som helst enhet.

Flere verktøy

Med Delt iPad kan flere elever bruke samme iPad samtidig som alle får en personlig læringsopplevelse, og alle elevdata holdes atskilt og trygge. 

I Klasserom appen kan lærere administrere iPad-enhetene i klasserommet. De kan åpne apper og lenker for å veilede elever gjennom en undervisningstime, sende og motta dokumenter til og fra alle i klassen samt se skjermen på en elevs iPad for å holde øye med arbeidet til vedkommende.

I Skolearbeid appen kan lærere dele og motta undervisningsmateriell, gå gjennom elevfremgang, gi umiddelbar tilbakemelding og tilpasse instruksjoner. Elevene har ett sentralt sted der de kan se oppgaver, sende inn arbeid og se fremgangen sin.

Administrasjon

MDM, Lightspeed og Jamf School, Intune

Bærekraft

Bærekraft

Tilbake til Apple i skolen
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer