Laddar meny

Apple

Atea tar Apple inn i bedrifts-, utdannings- og det offentlige markedet.

Apple + Atea = sant 

Atea er Norges eneste Apple-autoriserte systemintegrator og er spesialist på integrasjon av Apples teknologi og produkter i eksisterende IT-miljøer. Vi er også Apple Solution Expert Education og leverer Apples produkter og tjenester til skoler over hele Norge.

Våre ansatte kurses og oppdateres kontinuerlig på løsninger og produkter fra Apple som en naturlig del av vår status som Autorisert Reseller. Atea eShop er åpen døgnet rundt med hele Apple sitt produktsortiment i tillegg til alt det du trenger av tilbehør. Som en Apple-autorisert serviceleverandør er våre teknikere sertifisert til å feilsøke og reparere Apple-produkter.

Apple Deployment Services (DEP og VPP)

Atea har integrert Apples Enhetsregisteringsprogram (DEP) i våre ordre- og logistikksystemer. Enheter blir automatisk rullet inn i DEP 24/7 og åpner for ”zero touch” konfigurering og administrasjon av Apple enheter med levering direkte til sluttbruker uten å være innom IT. Man sparer betydelig med tid og kostnader. Vi tilbyr alle tjenestene til Apple Deployment Services og Apple sitt Voluminnkjøpsprogram av apper (VPP) er integrert med DEP.

Atea AS i Norge har DEP ID (ERP ID) 93CD3D0 (siste karakter er tallet 0). 

For å komme i gang med DEP trenger man en Apple Deployment-konto. Den kan man opprette selv på deploy.apple.com. Utdanningsinstitusjoner registreres på school.apple.com.

Mobilitet

Mobilitet handler om å gjøre noe på en smartere måte!

Atea tilbyr løsninger for hvordan du kan bruke din iPad og iPhone. Atea er kan være en diskusjonspartner, bistå med systemutvikling av apps og kan hjelpe deg med alt fra konsept og strategi. Smart koblinger til de underliggende forretnings- og administrasjonssystemer i en app lar de ansatte jobbe mobilt uten forsinkelser eller dobbeltarbeid. Du kan velge en skreddersydd løsning eller bruke standard apper, for eksempel til møteromsbooking eller papirløse møter.

Fritt valg

Større frihet for brukerne til å velge sin egen arbeidsplass!

Hvordan gir du brukerne mer frihet til å velge sitt eget arbeidsverktøy når IT-miljøet er det samme? Vår egen CIO valgte 2012 å innføre fritt valg i Atea slik at brukerne, basert på visse parametere, kan velge mellom macOS, iOS eller Windows. Det var noe mange hadde etterspurt og er med på å gjøre virksomheten attraktiv. Vi kan hjelpe deg med å komme i gang med Mac, iPad og iPhone som arbeidsverktøy på en sikker og trygg måte i eksisterende IT-infrastruktur. 

Kontakt oss på apple@atea.no.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer