2019-02-27

– Vi lager automasjon som sparer kundene tid og penger

Siviløkonom Camilla Marie Kåstad begynte som nyutdannet i Atea: – Det har vært veldig spennende å bygge på teknologikompetansen.

Tine Venaas
Tine Venås Kjeldsen Rådgiver kommunikasjon og samfunnsansvar
Bilde: Pia Molberg

Utdanning og yrkesbakgrunn:

Jeg er utdannet siviløkonom med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon og en master i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH). Jobben som Integration Coordinator i Atea er min første jobb etter studiene.

”Ved å gjøre ordreprosessen mindre manuell unngår vi unødvendige feil.”

Hva gjør du på jobb?

Jeg jobber som koordinator og konsulent i eShop-teamet til Atea, og sammen med teamet har jeg ansvar for automatisering av bestillinger fra våre kunder. Ved å automatisere ordreprosessen og gjøre den mindre manuell, sparer vi kundene våre for tid og penger ved å unngå unødvendige feil. Vi planlegger løsninger i samråd med kunden, og er i møter med både dem og deres rådgivere i Atea. Sammen finner vi en løsning som passer for kunden. Jeg har også ansvar for å gjøre analyser av kunder, dokumenter og å rapportere arbeidet vi gjør i teamet vårt.

Jeg får jobbe med mange ulike bransjer, og syns det er spennende å lære nye ting spesielt innenfor teknologi. Med bakgrunn som økonom, har jeg ikke så mye teknologibakgrunn med meg fra studiet. Derfor har det vært veldig spennende å få jobbe i Atea og få bygget på teknologikompetansen.

Hva kreves av ferdigheter eller egenskaper for å få og trives i denne jobben?

Det krever at man er strukturert og evner å følge opp prosjekter som går litt over tid. Man må hele tiden være nysgjerrig og være åpen for å lære seg noe nytt. For å trives bør man trives med å jobbe sammen med andre, og kunne samarbeide med folk både innad og på tvers av ulike avdelinger.

”Vi er avhengige av at folk tør å satse alt på gründerdrømmen.”

Hvem er dine tech-forbilder og hvorfor det? 

Jeg har egentlig ingen spesifikke techforbilder, men jeg syns de som tør å satse alt på gründerdrømmen er tøffe. Vi er avhengig av at folk tør å gjøre dette for å komme opp med nye og spennende løsninger.

Hvilke trender tror du kommer til å prege bransjen i tiden som kommer?

Jeg tror nok automatisering og kunstig intelligens vil prege hverdagen vår som mennesker og som selskap. Det vil påvirke hvordan vi jobber og hva vi skal jobbe med fremover. Forhåpentligvis vil det bidra til at vi kan bruke mer tid på å være kreative og komme opp med løsninger på de utfordringene vi vil stå overfor i fremtiden. 

Vil du jobbe i Atea?