2017-06-18

Atea + Dell = sant

Vi feirer - bli med i trekningen av en XPS 13"!

Endelig kan Atea selge Dell-produkter! Dette ønsker vi å feire med våre 10.000 følgere på Facebook. Bli med i trekningen av en XPS 13" – verdens minste bærbare PC som har vunnet utallige priser for sitt unike design og lange batterikapasitet. For å vinne må du besvare følgende i kommentarfeltet på denne posten. Frist: 25. juni.

XPS har en 15” storebror. Hva heter denne? A) Always-on 15, b) XPS 15, c) On-the-go 15.

Om XPS 13: 

Havplast: Bryt syklusen

Tallene er ufattelige og innvirkningen betydelig.

Åtte millioner tonn plast går i havet hvert år. Noen steder har allerede plastpartikler utkonkurrert plankton 26 mot 1 (PlasticOceans). Alle som spiser en «gjennomsnittlig mengde» sjømat vil konsumere omtrent 11 000 plastikkpartikler per år (BBC).

Dell ønsker bidra til å bryte denne syklusen ved å holde plastikk i næringsøkonomien og ute av sjøen. For å få dette til, har vi skapt den første kommersielle globale havplast-forsyningskjeden. Vi prosesserer plastikk samlet fra strender, vannstreder og kystområder og bruker disse som deler av de nye pakkesystemene for XPS 13 2-In-1 laptop globalt. Dette opprinnelige pilotprosjektet vil begynne med å holde over 7000 kilo plast ute av havet.

Ikke nok med det – XPS 13, verdens minste bærbare 13” PC, med sin kantløse skjerm, high end-design og lange batterikapasitet har slått knockout på konkurrentene i mang en prisutdeling.