Tilbake til Nyhetsarkiv
Pressemelding 2017-01-05

Avtale mellom Bodø kommune og Atea endelig undertegnet

Omsider er Atea i gang med en omfattende avtale med Bodø og 11 øvrige kommuner i regionen knyttet til IT-infrastruktur og tjenester. Forsinkelsen beror på en konflikt mellom Bodø kommune og tidligere leverandør. Avtalen har en varighet på seks år, og en stipulert verdi på opp mot 288 millioner kroner.

Hele 13 måneder etter at Atea vant anskaffelsen kunne signering endelig finne sted. Avdelingsleder for Ateas Bodø-kontor, Dag Frølich, er naturligvis glad for at avtalen nå er i havn:

- En stor og spennende avtale for Atea. Vi har ressursene som kreves for å løse utfordringene kommunen står ovenfor, men vi vil allikevel styrke staben med ytterligere fire-seks personer i løpet av våren, uttaler Frølich.

Bjørn Inge Furunes, IKT-sjef i Bodø kommune, er svært fornøyd med avtalen og er overbevist om at den vil heve driften av kommunen.

- Atea, Evry og Itet var leverandørene det stod mellom helt til slutt, og Atea trakk det lengste strået. Vi ser frem til en styrket digital tilværelse sammen med en spennende og god leverandør, sier Furunes. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Dag Frølich, avdelingsleder for Ateas Bodø-kontor, mobil (+47) 904 17 410

Bjørn Inge Furunes, IKT-sjef i Bodø kommune, mobil (+47) 481 91 882

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer