Tilbake til Nyhetsarkiv
Pressemelding 2017-01-30

Atea er årets Lenovo-partner

Lenovo trekker spesielt frem at prisen ”Årets Lenovo-partner” tildeles Atea grunnet sterk vekst sammen over flere år, og at Atea har en klar plan for hvordan lykkes sammen også i tiden fremover.

Lenovo holdt sitt årlige partnerevent 19. januar, og Atea kunne for andre år på rad juble over prisen ”Årets Lenovo-partner”.

- Dette er vi svært fornøyde med! Til tross for at mange har slitt med nedgang i PC-salget, har vi har hatt flere år med god vekst. 2016 var intet unntak. Kundene etterspør stadig mer mobile- og produktive løsninger – et behov vi bistår med å realisere gjennom helhetlige løsninger, sier adm. dir. i Atea Norge, Michael Jacobs.

Begrunnelsen for prisen var at ”Atea har vist evnen til sterk vekst på Lenovos produkter over flere år. De har sammen med Lenovo en klar plan for hvordan de skal vokse i det norske markedet, og har lykkes innenfor samtlige av Lenovos segmenter. De har en dedikert person som kun jobber med Lenovo og som har vært en særdeles viktig bidragsyter i form av planer og eksekvering de seneste årene.”

 - Lenovo og Atea har en tydelig strategi for hvordan vi skal jobbe og utvikle oss sammen med kundene våre, og gleder oss til fortsettelsen, avslutter Jacobs.

Anders Lersveen, Country General Manager i Lenovo, har dette å si om prisvinneren:

 - Atea har vist seg å være en pålitelig og trygg samarbeidspartner som er åpne for dialog og kreativ tankerulling. Vi ser frem til flere år med godt og stabilt samarbeid.

Prisen ble mottatt av partneransvarlig for Lenovo, Einar Bjørgen og partneransvarlig Chris Ashby, begge fra Atea.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Michael Jacobs, adm. dir., Atea AS, mobil (+47) 908 28 216

Anders Lersveen, Country General Manager, Lenovo, mobil (+47) 982 04 909

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer