Tilbake til Nyhetsarkiv
Nyhet2019-04-15

Møt Atea på The North West

The North West er en konferansefestival i Ålesund hvor aktører innenfor politikk, samfunn og næringsliv møtes for å diskutere hvordan vi sammen kan skape en attraktiv og bærekraftig region for fremtiden. Atea er så klart på plass.

Atea ser frem til å benytte The North West til å snakke om hvordan tech-bransjen kan bidra til økt verdiskaping og løse viktige samfunnsutfordringer, fra klimakrisen til eldrebølgen. Vi slår gjerne av en prat når det måtte være i løpet av festivalen, og vil i tillegg være tilstede på følgende arrangementer:

Hvordan kan bærekraftsmålene styrke ulike bedrifters forretningsmodell?

26. april kl. 12.45-14.00
NMK Blue Innovation Area
Ateas rolle: Nils Ola Bark, direktør for forretningsutvikling i Atea, sitter i panelet.

Lytt til hvordan næringslivsaktører og andre samfunnsaktører som Tafjord Kraft, Atea, NTNU og andre ser på bærekraftsmålene som strategisk viktige for sin virksomhet. Innledninger og diskusjon mellom aktørene. 

 

Bærekraft i hverdagen

26. april kl. 20.30
Arbeideren
Ateas rolle: Vegard Kjerstad, leder for Ateas "Incident Response Team", deltar.

I en digital verden er vi - menneskene - ofte svakeste leddet, Vegard jobber til daglig med cyber-sikkerhet og forteller om viktigheten av være bevisst for å unngå bli et offer for social engineering (manipulasjon).

 

Podkastinnspilling: Digitalisering av skipsfart

26. april
NMK Blue Innovation Area
Ateas rolle: Podkasten produseres av Atea sammen med Oslo Business Forum. Programleder Christian Brosstad er kommunikasjonsdirektør i Atea.

Det er i distriktene det skjer – ikke bare i hovedstaden! I podkasten “Teknologi. Av og for mennesker” blir vi kjent med virksomheter landet rundt som skaper en smartere hverdag enten det er i Dyreparken i Kristiansand, fiskemerder i Midt-Norge, rakettforskning på Andøya eller omsorgshjem i Tromsø. Denne dagen er teamet på plass i Ålesund. Gjester er Svein Kleven fra Kongsberg Maritime og Hans Petter Hildre fra NTNU. Tema er fremtidens skipsfart, bærekraft og digitalisering av havrommet.

 

Nattevandring til Fjellstua

27. april kl. 18.00
Fra Byparken til Fjellstua
Ateas rolle: Sponsor og vakthold

The North West inviterer til historiens andre nattevandring opp de 418 trappetrinnene til Fjellstua. Barn, unge og voksne kan vente seg opplyste trapper i bærekraftsfarger, informasjonskuber om bærekraft og gratiskonsert med Eva Weel Skram på toppen. Nattevandringen blir lørdag kveld, som en avslutning på The North West 2019.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer