Tilbake til Nyhetsarkiv
Nyhet2019-03-06

Atea på SXSW 2019

SXSW Interactive har blitt en av verdens viktigste teknologikonferanser. Atea skal i løpet av disse dagene delta i flere debatter, knytte nye kontakter og hente ny inspirasjon og kunnskap.

Det skjer mye bra i Norge når det kommer til digitalisering. Noe av dette skal vi være med å vise frem og snakke om i Austin. Blant annet skal vi delta på følgende debatter:

  • 8. mars: Debatt med IKT-Norge: Mobilitet. Deltaker: Nils Ola Bark.
  • 9. mars: Debatt med Innovasjon Norge: Nordic data goes south. Deltaker: Nils Ola Bark.
  • 10. mars: Debatt med IKT-Norge: Foodtech. Deltaker: Kristin Ruud.
  • 11. mars: Debatt med The North Alliance og SAS: Empathy in Tech Innovation. Deltaker: Christian Brosstad

Fra «ego til eco»: Samarbeid med andre selskaper

Den nordiske hub’en disse dagene er Scandinavian House. Sammen med IKT Norge, Bouvet og Trigger skal vi vise frem norsk teknologi til resten av verden. Vi deltar i debatter om blant annet foodtech, mobilitet, innovasjon og trender innenfor smarte byer.

Vi skal også spille inn to spesialepisoder i podkastserien «Teknologi. Av og for mennesker». Resultatet får du se i løpet av våren!

Hva skjer etter SXSW?

Torsdag 21. mars inviterer vi til faglig seminar sammen med Trigger Oslo og Bouvet. Vi tar med oss det beste hjem fra konferansen; hva er de store trendene for året som kommer, hva vi lot oss inspirere av og de viktigste tingene norske virksomheter nå burde ta tak i.

Arrangementet ble utsolgt på 12 timer, og vi har lang venteliste. Vi jobber jobber med å få på plass streaming slik at flest mulige kan følge seminaret live.

 

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer