Tilbake til Nyhetsarkiv
Nyhet2017-03-17

Microsoft Surface Book - Endelig klar i Norge

Med Microsofts nye Surface Book får du laptop og nettbrett i samme maskin.

Mange har latt seg begeistre over Surface-løsningen, som gir deg to maskiner i ett produkt.

Med Surface Book setter Microsoft en ny standard for hvordan en 2-i-1 laptop skal være, forteller løsningsrådgiver i Atea, Mahyar Harirchi.

– Maskinen veier lite, men er samtidig kraftig nok til å drive tyngre dataprogrammer. Til forskjell fra tidligere modeller har den hard bunn, slik at du kan sitte med den i fanget i sofaen, forteller han.

Med et enkelt grep kan laptop-skjermen kobles fra tastaturet og brukes som nettbrett med touchskjerm. Med en touch-penn kan du skrive og tegne direkte på skjermen.

 

Harirchi mener maskinen passer perfekt for folk som er mye på farten, og for dem som trenger en kraftig maskin på jobb eller studier.

Den nye Surface Book-en har fått en fantastisk mottagelse i norske forbrukertester:

Computerworld karakteriserer Microsoft-maskinen som «nær perfekt»:

«Microsoft Surface Book har enestående design, god ytelse og er bunnsolid i daglig bruk», skriver fagbladet.

Dagens Næringsliv mener maskinen er et eksempel på hvor mye som kan pakkes inn i små PC-er: «Vi har gitt skryt til Surface-produktene før og Surface Book er ikke noe unntak. Man får en veldig brukervennlig pc som er veldig fleksibel og som yter godt», skriver avisen i sin teknotest.

Nettstedet Tek.no er også imponert;

«En hybrid som vi for første gang føler ikke tvinger brukeren til å inngå et eneste kompromiss verken når det kommer til underholdning- eller arbeidsdelen».

Surface Book tilbyr en rekke forbedringer sammenlignet med tidligere modeller.

Maskinen har fått kraftigere ytelse, bedre tastatur, bedre materialvalg og bedre batterikapasitet.  Med fulladet batteri har du nok strøm til 16 timers videoavspilling, mot 12 timer på den forrige generasjonen.

–  Fordelen med Surface Book er at du får alt du trenger i ett produkt. Du slipper å forholde deg til flere enheter, sier Harirchi, som er ansvarlig for Microsofts hardware i region øst.

Atea har Microsofts høyeste kompetansesertifisering, og er stolte over å kunne være blant de første i Norge som tilbyr dette produktet.

Ønsker du bestille Microsoft Surface book, kan du gjøre dette på Atea eShop

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt Mahyar Harirchi på mobil 993 39 973 eller på epost mahyar.harirchi@atea.no.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer