Tilbake til Nyhetsarkiv
Nyhet2016-06-17

Atea kåret til Global Cloud Productivity Partner of the Year av Microsoft

Prisen Global Cloud Productivity Partner of the Year viser at Atea har solid og riktig kompetanse og evne til å levere det kundene trenger.
Bilde: Microsoft

Microsoft har kåret Atea til årets Global Cloud Productivity Partner of the Year. Prisen hadde høyest antall nominerte (195) av alle de globale priskategoriene. Det er dermed hevet over enhver tvil at Atea’s cloud fokus og Atea Rapid-SharePoint løsningen er helt i verdensklasse.

Konsulenter og utviklere i Atea har gjort en formidabel jobb med å utvikle Atea Rapid til det det er i dag. En løsning i verdensklasse som gir kundene optimale arbeidsforhold, og samtidig er enkel både å bruke og å implementere. Løsningen er standardisert nok til å implementeres rask, og fleksibel nok til at den oppleves spesialdesignet for alle virksomheter.

Prisen viser at Atea har satt en solid standard for å imøtekomme forretningsbehovene til kundene, og gjøre dem i stand til å nå avanserte produktivitetsmål i skyen.

Ateas sterke satsing på skytjenester er sterkt medvirkende til at de har mottatt prisen. Atea har stor bredde innenfor dette, spesielt mye innen O365 og Cloud Productivity generelt. Effektive arbeidshverdager er noe alle virksomheter trenger, og her er det mange som kan dra nytte av Ateas solide kompetanse.

I begrunnelsen heter det:

The 2016 Partner of the Year Award goes to Atea AS from Norway. The judging team was impressed by Atea’s Atea Rapid Intranet offering as well as their continued ability to drive consumption across multiple Office 365 workloads. Atea’s depth of the products and solutions they integrate throughout each of their customers’ unique cloud journeys helps drive high customer usage rates of their solutions and adds significant and immediate value to their customers’ businesses.

Atea Rapid Intranett imponerer

Dommerteamet var imponert over Ateas AteaRapid Intranett. Solid fagkunnskap, høy kompetanse om kundene og de målene de har for sin forretning har vært med på å gi Atea grunnlaget for å kunne tilby Atea Rapid.  Kontinuerlig og god dialog med kundene har vært og er viktig for Atea. Hele poenget med løsningene er å gi kundene best mulig grunnlag for at de skal lykkes med sin forretning. Uavhengig av bransje, type virksomhet og geografisk plassering.

Atea er stolt mottaker av prisen, ikke minst med tanke på de sterke finalistene i gruppen som tydelig viser at dette er en global pris:

  • SADA Systems, fra United States
  • Dedalus, fra Brazil
  • SoftBank Technology, fra Japan

Den konkrete overrekkelsen av prisen finner sted i Toronto i Canada, 10-14 juli 2016.

«Prisen er et bevis på at hardt, målrettet arbeid, med solid fagkompetanse lønner seg. Jeg er stolt av medarbeiderne og gleder meg til å følge denne utviklingen videre framover», uttaler Steinar Sønsteby, CEO i Atea.

Digitalisering gir effektive dager

Prisen er også en anerkjennelse av Ateas egen transformasjon til skytjenester, og viser at Atea er på rett vei. Digitalisering og bruk av skytjenester løfter arbeidshverdagen og gjør de ansatte mer produktive.

Atea er i dag posisjonert til å håndtere kundene og gi dem den samme reiser til skyen. Solid erfaring fra egen organisasjon kombinert med høy kompetanse gir kundene en perfekt reisepartner til skyen.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer