Til hovedinnhald
Tilbake til Møteplasser
Samhandling

Løsninger for effektivt samarbeid

Se hvordan våre effektive AV-løsninger, programvare og IT-utstyr for alle bedrifter kobler sammen mennesker, steder og enheter.

Sterke soloprestasjoner er basert på gode samarbeidsløsninger

Oppretter du først verdi når du forlater møterommet? Vi har håndplukket en rekke løsninger som oppfyller kravene til samarbeid og effektiv verdiskaping samtidig.

I et moderne forretningsmiljø med høye krav til ytelse, er det viktig å kunne jobbe smartere, dele informasjon raskere, unngå unødvendig reiseaktivitet og lagre data på en sikker og samtidig tilgjengelig måte.

Med flere og flere digitale verktøy kan vi kontinuerlig samhandle og dele kunnskap med andre – enten det er videokonferanser, samtaler (chat) eller deling av filer. I en mobil verden har vi også tilgang til relevante data og verktøy fra hvor som helst, fordi e-post, programmer og filer er tilgjengelige uavhengig av enheten.

 

Kom nærme hverandre med videosamtaler – tid og sted er ikke lenger et problem

Videosamarbeid får innpass overalt og bidrar til rask etablering av en tillitsfull dialog med dine kolleger, kunder og forretningspartnere. Mimikk og kroppsspråk er en viktig del av kommunikasjonen og dialogen mellom mennesker, og med video kan vi hjelpe virksomheten din med å utnytte disse aspektene, uansett hvor de viktigste forretningspartnerne dine er.

Løsningene spenner over alle typer videokonferanser. Fra styrerommet til den ansattes personlige video på smarttelefoner – internt i selskapet eller med kunder og forretningspartnere.

La budskapet komme i sentrum med intelligente møteromsløsninger

Vi kan integrere profesjonelt AV-utstyr som gir en brukervennlig og effektiv løsning i auditorier og møterom. Vi bruker den nyeste teknologien fra de ledende leverandørene og hjelper deg gjerne med å integrere en romhåndteringsløsning med både eksisterende og nytt utstyr.

Gjennom romhåndteringsløsninger vil det være et klart og brukervennlig grensesnitt for det avanserte utstyret, slik at du kan konsentrere deg om budskapet og ikke måtte lete etter fem forskjellige fjernkontroller for å komme i gang med en presentasjon.

Tilbake til Møteplasser
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer