Tilbake til Mobil

Våre produkter og tjenester

Atea Mobil tilbyr en rekke ulike tjenester og produkter, designet for å gjøre din bedrift og dine ansattes arbeidsdag enklere, mer effektiv og mer strukturert.

Atea Mobil bedrift

Atea Mobil Bedrift hjelper deg til å alltid behandle kunder på en profesjonell måte, minimere risikoen for missede samtaler og samtidig frigjøre tid som kan brukes på annet. Du kan enkelt velge om du vil ringe fra en PC, mobil eller stasjonær telefon, bygge på med flere brukere og flere funksjoner eller strippe bort slik det passer din bedrift. Atea Mobil Bedrift hjelper deg til å gi riktig service og sørge for at kundene raskt får hjelp. Hvis du er opptatt når en kunde ringer, blir kunden guidet videre til en kollega som er tilgjengelig. 

Kombinert med Atea Mobil App er du alltid tilgjengelig for kundene dine. Du får tilgang til alle praktiske sentralbordsfunksjoner direkte på mobiltelefonen -uansett hvor du er. 

 

Alle funksjonene du trenger og litt til

Løsningen inkluderer blant annet disse funksjonene:

 • En svargruppe med kø- og velkomstmelding - Legge alle selgere i en og samme svargruppe, slik at innkommende samtaler alltid ender opp hos noen som kan håndtere saken.  Fordel og prioriter innkommende anrop mellom påloggede selgere. Er alle opptatt, settes anropet i kø og går til første ledige selger. Alle i svargruppen kan hjelpe til med å behandle samtaler. Velkomstbeskjed, gruppeadministering, telefonsvarer og kø med 1-5 plasser er inkludert.
 • Henvisning & Status - Den som ringer får raskt beskjed om hvorfor en ansatt ikke svarer og når den ansatte er tilgjengelig igjen. Kolleger kan også se hverandres status, og om de allerede er opptatte med en samtale.
 • Mobilapp for sentralbordfunksjoner og Administratorgrensesnitt - App for de ansatte. Lett å endre status, sette over samtaler, logge inn i en gruppe og koble sammen samtaler. Som administrator kan du også endre åpningstider, velkomstmelding, og legg til/fjerne og logge inn/ut kolleger i en gruppe.
 • Personlig hjelp - Du kan få en personlig teknikker som hjelper deg med å komme i gang når det nye sentralbordet skal aktiveres. Vi kan også tilby instruktørledet opplæring tilpasset dine behov.
 • Gratis samtaler innad i selskapet - Alle samtaler mellom ansatte er gratis i Norge.
 • Telefonsvarer - Inkludert for alle ansatte og svargrupper. Du kan selv velge hvem som skal motta SMS-varsel når det har blitt lagt igjen talemeldinger i en svargruppe.
 • Bedriftskatalog - I appen vil du se alle kolleger og andre kontakter, og enkelt overføre en samtale.

 

Tilleggs-løsninger:

Tilpass Atea Mobil Sentralbord til å fylle din bedrifts behov. Velg mellom en rekke tilleggs-løsninger.

 • Flere svargrupperLegg til flere svargrupper som kan hjelpe hverandre å svare på innkommende samtaler, alltid med egen velkomstbeskjed, gruppeadministrering, kø og telefonsvarer.
 • Henvisning og linjestatus. Du kan enkelt se kollegers henvisning/status og kunden får beskjed om hvorfor samtalen ikke besvares. Linjestatus viser om kollegaen er ledig eller opptatt i en samtale. Selvfølgelig kan du velge om henvisningen gjelder for både fast- og mobilnummer, og kan forklare om du f.eks har gått for dagen eller på ferie.
 • Fast telefonnummer til ansatte Gir f.eks muligheten til å skille mellom private samtaler og jobbsamtaler.
 • Fast telefonnummer til svargruppe/menystyring. Bytt svargruppens mobilnummer mot ett fastnummer. Ett lokalt fastnummer kan, f.eks, være en viktig del av markedsføringen.
 • Samtalestatistikk. Tilgjengelig for administratoren og viser samtalestatistikk for svargrupper og brukere. Statistikken kan analyseres i grafer og tabeller eller eksporteres til f.eks Microsoft Excel.
 • Menystyring. Gir muligheten til å opprette talesvarmeny der innringer selv navigerer til passende avdeling i din bedrift. Eksempel: "For salgsavdelingen, tast 1. For support, tast 2." Hver menystyring kan ha opptil seks siffervalg.
 • Ekstra nummer. Legg til ytterligere fast eller mobilt nummer som ikke er knyttet til en person eller gruppe.

 

Atea Mobil App

Ta med deg sentralbordet over alt. Jobb når som helst –hvor som helst. Med Atea Mobil App får du tilgang til alle praktiske sentralbordsfunksjoner direkte på mobiltelefonen -uansett hvor du er! Hver ansatt får sitt eget sentralbord på mobilen der en enkelt kan håndtere innkommende anrop. Svar og sett over samtaler som om du var på kontoret, marker fravær og se hvilke av dine kolleger som er ledige.

 

Atea Mobil Fakturakontroll

Få full kontroll på kostnader og spar tid og penger ved Atea Mobil Fakturakontroll. Det gjør det lett å skille mellom hva som er jobbrelatert og hva som er privat mobilbruk, samt å finne ut hvem som skal betale hva på de ansattes mobilregninger.

Hvorfor velge Atea Mobil Fakturakontroll:

 • Enkelt å sette opp og ta i bruk
 • Mindre tidsbruk på administrasjon ved automatisert kostnadsdeling
 • Enkel betaling ved lønnstrekk etterskuddsvis hver måned
 • Ansatte trenger ikke forholde seg til mer enn ett mobilabonnement og ett nummer
 • Full kostnadskontroll sørger for at bedrift og ansatte har kontroll til enhver til.

Atea Mobil Fakturakontroll koster 29,-/mnd

 

Fakturering

Velg den fakturametoden som passer din bedrift best.

Faktura sendt i posten

Få fakturaen levert via post. Denne tjenesten medfører et gebyr.

ePostfaktura

Få dine fakturaer tilsendt i pdf-format. Med ePostfaktura unngår du gebyret som kommer i tillegg ved sending av faktura i posten. Fakturaen blir nå sendt direkte til din mailboks hvor du lett kan se den. Enklere blir det ikke.

EHF-Faktura

Er din bedrift allerede i ELMA kan du motta elektronisk faktura fra Atea Mobil. I den nye infrastrukturen er det ikke nødvendig at fakturamottaker skal kontakte fakturautsteder for å avklare utsendelse av EHF via aksesspunkt. Er din bedrift registrert i ELMA kan Atea Mobil sende deg elektronisk faktura uten at du er i kontakt med oss. Mottar du allerede elektronisk faktura i e2b-format og ønsker å endre dette til EHF-format er det inntil videre ønskelig at du kontakter oss.

EHF er et nytt standardformat for å utforme og utveksle faktura, purring og kreditnota elektronisk mellom to parter. Formatet er utarbeidet av Direktoratet for Forvaltning og IKT (Difi). Innholdet i formatet dekker regnskapslovens krav.

 

Atea Mobil Sikkerhet

Smarttelefonen er et verktøy som flere og flere av oss bruker til mye mer enn bare SMS og samtaler. Vi sender og mottar mail. Vi leser dokumenter. Vi bestiller produkter og betaler for tjenester. Det gjør at mobilen i prinsippet er en liten, men kraftig datamaskin, full av sensitiv informasjon vi ikke vil miste. Derfor må du tenke sikkerhet på mobil på samme måte som du tenker sikkerhet i forhold til datamaskinen på jobb. Hvis ikke kan mobilen bli en bakdør rett inn i din bedrift.

For å sikre din bedrifts mobiltelefoner tilbyr vi i samarbeid med Checkpoint markedets mest avanserte sikkerhetskonsept. Det sikrer deg mot virus, hacking og andre ondsinnede mobiltelefonangrep. Nå og i fremtiden.

 • Check Point SandBlast Mobile leverer markedets beste beskyttelse mot både kjente og ukjente trusler for mobile enheter. Det gir optimal beskyttelse mot alle typer avanserte angreps- former mot enheten. Den dekker også apper og nettverket, og har gjennom tester levert bransjens høyeste score på «trusselfangst» for både iOS og Android.
 • Intelligente løsninger basert på AI fungerer i nåtid. Alarmer generert ved datainnbrudd utløser automatiserte aksjonspunkter og mottiltak umiddelbart via sms og e-post, eller oppringning per telefon mht nivå i responsavtale.
 • Synlighet i loggene gjør at sikkerhetsteamet raskt kan identifisere utsatte enheter og gjennomføre tiltak for å få kontroll på situasjonen. Loggene fra løsningen kan også bli matet direkte inn i den eksisterende SIEM-løsningen (security information and event management) din bedrift benytter som sin plattform.
 • Løsningen er GDPR compliant ved at den øker beskyttelsen av persondata mot samtids trussel- bilde og samtidig kan settes opp som en automatisert tjeneste/utrykning ved å kombinere et IRT (Incident Response Team)

Det gir ro i sinnet å alltid ha et nøyaktig bilde av hvilke typer trusler enheter på nettverket møter, samt detaljert informasjon om hva som gjøres for å redusere disse risikoene. Ta kontakt for en sikrere mobilhverdag på atea.no/mobilsikkerhet. Vi tilbyr lokal sikkerhetskompetanse fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør for kun 34 kroner per bruker.

 

Atea Mobil – Framtidens mobilleverandør

Som Skandinavias største IT- og teknologiselskap har vi kompetansen, produktene, kundeservicen og dekningen til å hjelpe bedrifter fra tradisjonell mobiltelefoni og over til morgensdagens mobile løsninger. Gjennom å utnytte potensialet som ligger i smarttelefonen og realisere mulighetene i den teknologiske utviklingen skal vi å ta opp kampen med de tradisjonelle mobiloperatørene.

 

Tilbake til Mobil
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer