Til hovedinnhald

Trenger du en telefon mens du venter?

Felt merket med * må fylles ut

Vennligst les informasjonen til høyre
Servicepakke 1 - 249 eks. mva.

Du får en enkel lånetelefon tilsendt med riktig lader, SIM kort (Telenor eller Netcom), samt en ferdig frankert returlapp. Når din telefon er ferdig på service sender du denne tilbake og vi sørger for å slette alle data sikkert.
NB: Kunder med en eksisterende driftsavtale får servicepakke 1 uten kostnad.

Servicepakke 2/3 - 449 eks. mva.

Du får en smarttelefon med samme operativsystem som den du sender inn. Eksempelvis sender du inn en Android telefon får du låne en Android telefon i mellomtiden. Dette forenkler overføring av kontakter og oppsett av bedriftens systemer betraktelig.
Servicepakke 2 inneholder også riktig lader, SIM kort (Telenor eller Netcom), samt en ferdig frankert returlapp. Når din telefon er ferdig på service sender du denne tilbake og vi sørger for å slette alle data sikkert.
NB: For kunder med driftsavtale tilbyr vi Servicepakke 2 rabattert med 50%.
----------------------------
Atea ser seg nødt til å fakturere for utlånstelefoner som ikke returneres innen fristen, mistes, skades eller på annen måte må erstattes. Minimum kr 2.000 eks mva., avhengig av modell.    
Fristen for tilbakelevering er 1 måned.
Opplever du feil på lånetelefonen meld i fra snarest slik at en annen lånetelefon kan sendes ut. Atea oppfordrer alle som evt. har opplevd småfeil på utlånstelefonen i låneperioden om å melde i fra når den returneres slik at vi kan undersøke enheten og opprettholde god kvalitet på utlånstelefonene vi sender ut.

Returneres:  
Atea AS
c/o Telefast
Nordre Kullerød 19
3241 Sandefjord

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer