Til forsiden
Tilbake til Kundereferanser

Stor skjerm + stor lyd = fantastisk

Stor skjerm, stor lyd: en uforglemmelig opplevelse for alle på Kristiansand kongressenter
Kristiansand Kongresssenter
Digital arbeidsplass
Kristiansand
Fantastisk lyd og visuell opplevelse

Største konferansesenteret i Sør-Norge

Konferanse- og konsertgåere på Norges Kristiansand Kongressenter kan nyte en fantastisk lyd- og visuell opplevelse, takket være partnerskapet med Atea.

Som det største konferansesenteret i Sør-Norge, er Kristiansand Kongressenter (lokalt kalt Q42) bygget for å imponere og glede sine besøkende.

Dette senteret, med alt fra sin restaurant, kaffebar, catering og hotellrom, til medietjenester for radio og TV, innebygde leiligheter og kontorlokaler og takterrasse, er designet for å imøtekomme mange behov mens det tjener som et samlingssted.

 

Lyd- og visuelle elementer legger siste hånd på verket

Takket være Atea strekker den flotte opplevelsen for besøkende seg til bygningens lyd- og visuelle elementer. Senteret er vertskap for en av Norges største LED-vegger: en fantastisk skarp storskjerm, komplettert med lydkvalitet i verdensklasse.

Senterets operasjons-og markedssjef, Charlotte Beckmann Østeby, forklarer: «Vi satte oss fore å tilby publikum den største og aller beste konsert- og konferansehallopplevelsen i Sør-Norge.»

 

Overgå mål og forventninger

Ved å jobbe med Atea oppnådde de det målet. Og til og med overgå det. «Vi ble også en leverandør av nettverk, lyd og video», tilføyer hun.

Senterets hovedhall – kronjuvelen i Q42 – bruker flere videokameraer og et avansert lyd- og videosystem for å spille inn konserter og strømme innhold. Dette betyr at opplevelser kan fanges opp profesjonelt, slik at andre kan nyte godt av det i fremtiden. En ekstra opplevelse er senterets store LED-vegg som hilser de besøkende. Den lar arrangementsarrangører skape engasjerende visuelle budskap for alle typer publikum.

«Resultatet er en spektakulær visuell opplevelse som virkelig må ses personlig», sier Beckmann Østeby. «Det er nok en overbevisende grunn til at folk kommer for å besøke dette fantastiske nye senteret og oppleve det selv.»

Tilbake til Kundereferanser