Til forsiden

Flakk fokuserer på fleksibilitet

Det norske industrikonsernet Flakk eier ledende foretak som Hexagon Composites, Nordhelikopter og Devold. I løpet dagene på VMworld i Barcelona, var målet å fremtidssikre sikkerhet og fleksibilitet for konsernets medarbeidere og kunder.
Flakk
Skytjenester og datasenter


Hva er førsteprioritet her på VMworld, Svenn Mangnus Runde, driftsansvarlig hos Flakk?

– For oss er relasjoner veldig viktig. I første omgang går vi rundt og får noen innspill fra ulike personer om hvordan de tenker.

”Plattformen de har i dag, gir dem tid til å se på andre løsninger, fokusere på sine brukere og øke sikkerheten og fleksibiliteten.”

Hva er mest interessant for dere hos Flakk akkurat nå?

– Nå jobber vi for å ekspandere og kunne tilby mer fleksibilitet og mer tid til kundene våre. Det kan være alt fra å virtualisere netterk og få kontroll på enhetene i organisasjonen.

Hva kan VMware løse for Flakk, Angelica Ramming Gaden?

– Vi kan bidra med mye, og vi har allerede et fint samarbeid, og de bruker allerede mange av våre løsninger. Den plattformen de har i dag, gir dem tid til å se på andre løsninger, fokusere på sine brukere og øke sikkerheten og fleksibiliteten.

Hvor viktig er sikkerhet for dere, Sven Mangnus Runde?

– Sikkerheten er viktig for oss, og blir bare viktigere og viktigere. Det er mange virus og lignende som svirrer rundt der ute, og som har store konsekvenser for alle foretakene våre. Nå er vi bedre forberedt på slikt. Vi har for eksempel Workspace One for å få bedre oversikt på alle enhetene våre. Dessuten er det mange av våre brukere som reiser mye, og da er det viktig at man kan få informasjon raskt og trygt. Der har vi noen løsninger fra VMware, som vi tror på.