Til forsiden
Tilbake til Kundereferanser

Den Norske Turistforening går med Atea Mobil

Med over 315 000 medlemmer, er de ansatte i Den Norske Turistforening (DNT) avhengige av alt fungerer som det skal i en hektisk hverdag på farten. Når Atea og DNT allerede var turpartnere fra før av, så var valget enkelt da de trengte en ny mobilpartner som kunne dekke alle behov.
Den Norsk Turisforening (DNT)
Digital arbeidsplass
Hele landet
En ny mobilpartner som dekket alle behov

- Vi er få ansatte i DNT som skal legge til rette for hundretusenvis av aktive medlemmer. Da trenger vi at alt av mobiltelefoni og kundeservice fungerer som det skal. For oss var det kombinasjonen av bedre dekning, god pris og at vi var partnere fra før av som gjorde at vi valgte Atea Mobil, sier Tor Kopvik i DNT.

Tre mennesker blit tatt bilde av på fjellet.
Ansatte i DNT blir avbildet i strålende solskinn på kurs. God dekning er også viktig på fjellet.

Atea er fra før av DNTs turpartner, og har bidratt som teknologisk rådgiver for å skape gode opplevelser ute i naturen. Nå skal også Atea levere mobil og IP-telefoni til DNT sentralt. Løsningen som blir levert håndterer kundeservice, samt mobilabonnement til alle ansatte.

Formidler friluftsliv til folket

DNT har formidlet og lagt til rett for turopplevelser i over 150 år. Med sine 57 medlemsforeninger, 1 million T-varder, 22 000 kilometer merkete stier og hundretusenvis av turgåere, har de mange fantastiske øyeblikk å formidle til alle med friluftsinteresse.


Fire mennesker som tar bilde av naturen på fjellet.
Det er fantastisk mye fint å ta bilde av med mobilen på fjelltur.

I sosiale medier som Instagram og Facebook, har DNT godt over en halv million følgere til sammen. For å lykkes med formidlingen i sine kanaler er DNT avhengige av god dekning der de er, og det innebærer også tilgang til mobildata når de er i marka eller på fjellet. 

Lasse Grøndal i Atea Mobil tror det var en fordel at Atea og DNT kjente hverandre godt fra før av. Han gleder seg nå til å legge til rette for DNTs ansatte.

-Vi leverer full Telenor-dekning til alle våre abonnenter, og med Atea Mobil får DNT en leverandør på alt innen IT og telekom. Også er det selvfølgelig en fordel at vi kjenner hverandre godt fra før av, sier Lasse Grøndal i Atea.

Skal gjøre turopplevelsene enda bedre

Atea er den største teknologirådgiveren til DNT. Selv om de fleste tenker på turer i skog og mark som en avkobling fra teknologiske duppedingser og skjermer, så er det ingen tvil om at framtiden også er datadrevet for å gjøre turopplevelsene enda bedre.

Mennesker som tar bilder
I framtiden vil mobilen kunne bli en digital tur-assistent.

Det kan være digitale løsninger som at turgåere får forslag om andre turer i nærhet på grunn av dårlig vær, eller rett og slett en push-varsling om at DNT-hytta du planla å overnatte på er full.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CTAButton.cshtml)

 

Tilbake til Kundereferanser