Bunnpris

Viktigheten av god prosjektledelse

Bunnpris-kjeden måtte legge om 41 butikker på 56 timer. 150 personer jobbet døgnet rundt.

Omprofilering

Mer enn noen få dager stengt butikk ville gi tap i varelageret på et sjusifret beløp for hver butikk. Etter vurdering med leverandører besluttet Bunnpris-kjeden omlegging av butikkene i løpet av en helg pluss mandag. Atea var hovedprosjektleder, og det var i tillegg fire hovedleverandører. Deler av leveransen var kritisk. Lokale elektrikerfirmaer ble leid inn og koordinert av Atea og Atea stilte også med konsulenter på hver lokasjon. For å sikre kvaliteten på leveransen var det etablert beredskapsteam.                                                                                                                               

Fornøyd 

– En virvelvind av en installasjonsperiode er over, og vi sitter nå igjen med 41 butikker som har implementert den tekniske løsningen til Bunnpris, forteller IT-sjef Øyvin Domaas. – Det har vært utvist ekstremt godt samarbeid og innsats mellom partene. Det har vært utrolig artig å se at samarbeidet i butikk og i støtteapparatet har hatt et felles fokus uavhengig av rolle/selskap. Alle kan være stolte av det som er gjort disse dagene og jeg er rett fornøyd med alle, avslutter Domaas.

Leveranse

  • Prosjektledelse 
  • Konsulenttjenester 
  • GoITloop (håndtering av brukt IT-utstyr) 
Bunnpris

Bunnpris er en kjede av dagligvareforretninger, eid av selskapet I.K. Lykke AS, med hovedkontor i Trondheim. Daglig leder er Christian Lykke. Den første Bunnprisbutikken ble etablert i 1981 på Øya i Trondheim. I dag har de over 250 butikker, hele veien fra Rypefjord i nord til Søgne i sør. 23. mars 2015 overtok Bunnpris-kjeden 41 butikker, som en forutsetning fra Konkurransetilsynet etter Coops oppkjøp av ICA/Rimi. Bunnpris omprofilerte butikkene, la om data- og kassasystemene, samt fikk nye linjer og koblet alt sammen og testet det. Gammelt utstyr måtte også avhendes trygt.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer