Til forsiden

Vil du jobbe med skyen? Nå søker vi deg som ønsker å digitalisere våre kunders forretning.

Fast ansettelse

Oslo
2022-08-15

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Om stillingen

Du vil oppleve at vi i Atea jobber for å vinne, og vi lever etter vår strategi. Du er en lagspiller med evne til å tenke strategisk og jobbe operasjonelt. I tillegg vil din evne til å bygge relasjon eksternt til våre viktigste strategiske partnere og internt med våre fagavdelinger være viktig for vår felles suksess. Enkelt sagt skal du bistå Ateas kunder med å digitalisere og endre forretningsprosesser.

Som løsningsrådgiver i vårt cloud miljø vil du jobbe i et team bestående av svært kompetente mennesker innenfor hybrid- og public cloud som kompletterer hverandre på en veldig god måte. Her kommer din forretningsforståelse for å utarbeide gode tilbud og bygge gode vinnstrategier inn, som er viktig for teamet.

I Atea vil du også jobbe med å ta bærekraft ut til våre kunder gjennom teknologi og Ateas løsninger. Vi håper at du vil bidra til dette gjennom ditt engasjement og driv for å spille våre kunder gode i deres digitalisering- og bærekraftreise. 

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn meg, så jeg ønsker å bli bedre kjent med deg!

Erfaring og utdanning trenger ikke å være avgjørende, men du bør ha interesse for å tilegne deg ny kunnskap og ha lyst til å være oppdatert på ny teknologi. Vi håper du ønsker å bevege din kompetanse mot arkitektnivåer, hvor sertifiseringer innenfor public cloud er en del av stillingen. Dette er ikke en rolle der du koder applikasjoner, men har du en forståelse for hvordan en moderne applikasjon fungerer og er bygget, er dette verdifull kompetanse og ha med seg inn i denne stillingen.

Vi setter stor pris på om du:

  • Forstår begrepene «strategi» og «sikkerhet» innenfor public cloud
  • Forstår hvordan forretning, økonomi og teknologi hegner sammen
  • Har gode engelsk– og norskferdigheter, både muntlig og skriftlig
  • Utdanning fra universitet/høyskole innen IT eller økonomi

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gaming kvelder med mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Tomas Segerlund, 9521 9696.

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

Oslo
2022-08-15
Tilbake til Karriere