Til forsiden

Er du vår nye senior nettverkskonsulent?

Fast ansettelse

Bergen
2022-08-31

Vi bygger Norge sammen med verdens beste produsenter og partnere! 

Atea er spesialister innen IT-infrastruktur og har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi ansvar for å gjøre Atea til The Place To Be. Hos oss vil du jobbe i forkant av teknologien og utvikle deg sammen med de beste! Vi har kontorer i hele Norge og kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT. 

Er du vår nye senior nettverkskonsulent? 

Vi har økende oppdragsmengde og søker nye gode kolleger på teamet! Som nettverkskonsulent blir du en del av et profesjonelt leveranseapparat for Ateas løsninger. Du vil jobbe med å ta ansvar for at Atea leverer sikre og moderne IT-løsninger til sine kunder. Som del av et mangfoldig team av teknologientusiaster vil du samarbeide med kunder, løsningsspesialister og Ateas partnere. 

Hovedarbeidsoppgaver: 

 • Konfigurasjon av nettverksenheter 
 • Design og implementasjon av nettverksutstyr 
 • Monitorering og utbedring av feil på nettverksutstyr 
 • Dekningsplanlegging i forbindelse med utbygging og implementasjon av WIFI  

Hvem er så du? 

 • Du har utdannelse med bachelorgrad som cyberingeniør eller dataingeniør 
 • Du har erfaring som konsulent eller har erfaring med design, drift og vedlikehold med fokus på nettverksinfrastruktur 
 • Du er oppriktig interessert i teknologi og prioriterer faglig utvikling høyt 
 • Du forstår hvordan løsninger og leveranser kan optimaliseres og hjelpe teamet ditt til økt verdiskapning 
 • Du har gode kommunikasjonsevner og trives med å bygge relasjoner og tillit hos våre kunder, partnere og dine kolleger
 • Du er en selvdreven, selvstendig og kreativ person som kan ta ansvar for egen verdiskapning og sørger for å ha ett nettverk som gir deg mulighet til selvstendige oppdrag ved anledning  

Vi setter stor pris på om du har:  

 • Sertifiseringer eller fag innenfor Ateas Partnere som eksempelvis Cisco Certified Network Associate eller Cisco Certified Network Professional eller tilsvarende fra andre produsenter 
 • Kompetanse innenfor automasjon/scripting (Python, Ansible, eller lignende) 
 • Kompetanse innen kommunikasjonsteknologi, herunder fiber, radio og satellittkommunikasjon
 • Interesse for og kjennskap til skyteknologier som AWS, Azure og Google Cloud
 • God struktur og rutiner for dokumentasjon
 • Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Kan sikkerhetsklareres   

Hva kan vi tilby deg? 

Vi driver målbevisst satsing på våre medarbeideres utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking. 

Vi har fokus på det fagsosiale, og har bla. Tech Torsdager, Community arrangementer og DevNet/DevOps, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere sosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Her bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye. 

Vi kan tilby en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg. 

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid. 

Litt om oss: 

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1700 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.  

Atea består av et sterkt nasjonalt fagmiljø med solid interesse for IT infrastruktur. Våre konsulenter jobber tett med faggrupper på tvers av regioner i Norge, og har en fantastisk spennende jobb! Vi støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Vi designer og bygger relevante løsninger innen relevante fagområder, planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data på den digitale reisen. 

Våre spesialister vet hva som kreves for å skape konkurransekraft innen eksportindustrien og oljesektoren. De vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT, og er med på å skape helse og omsorg i verdensklasse.  

Arbeidssted vil være Bergen, ved Ateas kontor i Damsgårdsveien 135. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Stian Eliassen, konsulentleder Nettverk & IT-sikkerhetskonsulenter; stian.eliassen@atea.no 

 

Bergen
2022-08-31
Tilbake til Karriere