Til forsiden

Atea Bergen ser etter pentester

Fast ansettelse

Bergen
2022-08-31

Vi bygger Norge sammen med verdens beste produsenter og partnere.  

Atea er spesialister innen IT-infrastruktur og har samlet IT-bransjens mest dedikerte hjerter og raskeste hjerner. Våre medarbeidere brenner for å være med å bygge Norge med IT. Sammen tar vi ansvar for å gjøre Atea til The Place To Be.

Hos Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste! Vi har kontorer i hele Norge og kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT.

Våre spesialister vet hva som kreves for å skape konkurransekraft innen eksportindustrien og oljesektoren. De vet hvordan IT kan bidra til å forbedre læringen i skolen, hvordan lokale virksomheter kan vokse med IT, og er med på å skape helse og omsorg i verdensklasse. 

Er du vår nye pentester?

Vi har økende oppdragsmengde og søker nye gode kolleger på teamet! Som penterster blir du en del av et profesjonelt leveranseapparat for Ateas løsninger. Du vil jobbe med å ta ansvar for at Atea leverer sikre og moderne IT-løsninger til sine kunder. Som del av et mangfoldig team av teknologientusiaster samarbeider du med kunder, løsningsspesialister og Ateas partnere.

Våre konsulenter har varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder - og vi setter stor pris på verdien og trivselen mangfoldet fører med seg. Vi setter det fagsosiale i fokus med blant annet Tech Torsdager og Community, som er fagsamlinger laget av og for konsulenter. Vi legger opp til TechUpdates i regi av våre partnere. Vi har flere fagsosiale arenaer på tvers av regioner og avdelinger i Atea, samt tilgang til labmiljø. Der bygger vi og deler kunnskap, styrker eksisterende relasjoner og etablerer nye. 

I Atea har vi en ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Er du den vi ser etter kan vi invitere deg til et herlig, inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, hvor vi gir deg konkurransedyktige betingelser, samt relevante og krevende utfordringer. Hos oss vil du få muligheten til å bli en pådriver i et sterkt fagmiljø, med fokus på delingskultur og faglig oppdateringer, hvor du får utviklet deg både personlig og profesjonelt.

Atea består av teknikere, konsulenter og prosjektledere med sterk faginteresse for IT infrastruktur og vi ønsker at du deler den interessen. Konsulentene jobber tett med faggrupper på tvers av regioner i Norge og inngår i et betydelig nasjonalt fagmiljø.

Hvem er så du?

 • Du er oppriktig interessert i teknologi og prioriterer faglig utvikling høyt
 • Du forstår hvordan løsninger og leveranser kan optimaliseres og hjelper teamet ditt til økt verdiskapning
 • Du har erfaring som pentester
 • Du har gode kommunikasjonsevner og trives med å bygge relasjoner og tillit hos våre kunder, partnere og dine kolleger
 • Du er en selvdreven, selvstendig og kreativ person som kan ta ansvar for egen verdiskapning og sørger for å ha ett nettverk som gir deg mulighet til selvstendige oppdrag når du kan 

Vi setter stor pris på om du har: 

 • En forkjærlighet for teknologi og sikkerhet
 • Kompetanse innen Python, C/C++, Csharp og/eller Java
 • Dyp fascinasjon for Linux og Cloud teknologier
 • Kjennskap til rammeverk som Flask, Bootstrap 4
 • God struktur og rutiner for dokumentasjon
 • Har gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Kan sikkerhetsklareres 
 • Erfaring med “capture the flag” innen offensiv sikkerhet (for eksempel HACKTHEBOX eller lignende)

Hovedarbeidsoppgaver:

 • IT- Sårbarhetstesting
 • Sikkerhetsanalyser
 • Sikkerhet i operativsystemer og nettverk
 • Linux- og Windows-scripting, nettverk og hardening

Hvorfor jobbe i Atea?

Vi driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling og trivsel. En viktig oppgave for våre ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. Vi liker å utfordre gjeldende praksis og går våre egne veier der vi ser muligheten for innovasjon og nytenking. Dette takket være inspirerte og målfokuserte medarbeidere som legger sin stolthet i å levere de aller beste løsningene til våre kunder. 

I Atea har vi frihet under ansvar, med mulighet for både hjemmekontor og fleksibel arbeidstid. Hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen. 

 

Arbeidssted vil være Bergen, ved Ateas kontor i Damsgårdsveien 135.

Vi vurderer søknader fortløpende, så derfor anbefaler vi deg å søke i dag! 

Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!  

Kontaktperson: Stian Eliassen, konsulentleder Nettverk & IT-sikkerhetskonsulenter stian.eliassen@atea.no

 

Bergen
2022-08-31
Tilbake til Karriere