Til forsiden

Brenner du for teknologi og har lyst til å forme fremtiden i Norge? Vi søker Linux konsulent!

Fast ansettelse

Stavanger
2022-05-31

Atea søker Linux konsulent!

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1750 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Vi opplever vekst og økt oppdragsmengde, og søker nå en ny kollega til vårt Linux team. Vi søker deg som er erfaren Linux konsulent og som ønsker å være med å utfordre og styrke tjenesten vår «Linux as a Service» (LaaS), slik at vi er enda bedre rustet til å løse våre utfordrende og spennende oppgaver. Avdelingen jobber parallelt med andre enkeltstående prosjekter, og har en stor mengde kunder som driftes og utvikles sammen med oss. Nå har du muligheten til å bidra i dette spennende arbeidet.

Du vil få en unik mulighet til å bli en del av et sosialt og kompetent fagmiljø og jobbe med spennende kunder på tvers av bransjer. Med teknologi av for mennesker skal vi bygge Norge med IT!

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av:

 • Å jobbe med løsninger som leveres fra tradisjonelle datasentre, skyløsninger fra Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud Platform
 • Arkitektur, design, analyse, implementering og drift av løsninger
 • Samarbeid mot løsningssalgsavdeling for utarbeidelse av konsepter, tilbud og kundemøter
 • Transformasjon av kundens forretningsbehov til relevant leveransemodell
 • Være kundens rådgiver med tanke på fremtidens sky- og datasenterløsninger

Vi ønsker at du har kompetanse på noe av dette:

 • Linux, Red Hat, Ubuntu, Suse
 • Skyløsninger fra Azure/Amazon Web Services/Google Cloud Platform Server/Lagring
 • Virtualisering, VMware
 • Linux containerteknologi
 • Sikkerhet
 • Automasjon, Red Hat Sattelite, Ansible

Hva kan vi tilby deg?

Det er det mange grunner til å jobbe hos oss, men vi kan nevne noen av fordelene for deg. Vi kan tilby en spennende mulighet i et av Nordens største IT-selskap, som er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap. Hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Her er det høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer i arbeidstid og videreutdanning, og vi har gode pensjon- og forsikringsordninger. Du vil få mulighet til å bli en del av flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet dersom det er ønskelig. Vi dekker selvsagt ditt mobilabonnement og bredbånd, og du får også velge eget PC-utstyr og mobil. Visste du at hos oss får du en frivillighetsdag i året hvor du selv bestemmer hvilken frivillig organisasjon du vil hjelpe?

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn oss, og vi vil gjerne bli bedre kjent med deg!

Vi tror at du er god på faget ditt og ønsker om å jobbe i spennende prosjekter mot kunder. Du er også selvstendig og i stand til å ta din kunnskap med til kunder for å hjelpe dem med digital transformasjon og effektivisering av prosesser. Må ha flytende Norsk og Engelsk kunnskap, både muntlig og skriftlig.

Høres dette ut som en spennende mulighet? I så fall håper vi å høre fra deg snarest mulig. Ved spørsmål, ta kontakt med Andreas Thommesen på Andreas.Thommesen@atea.no / 91185990.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss?

Tips oss da vel.

Stavanger
2022-05-31
Tilbake til Karriere