Til forsiden

Vil du være med å videreutvikle vårt Analytics miljø?

Fast ansettelse

Trondheim
2022-05-29

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Vil du være med å videreutvikle vårt Analytics miljø? Være med å legge til rette for våre kunders digitale reise? Atea Analytics opplever stor pågang, og vi har ambisjoner om vekst. Nå ønsker vi flere kreative og engasjerte seniorkonsulenter med på laget!

Bli kjent med Atea

I Atea Analytics hjelper vi våre kunder med å ta det neste steget i sin digitale transformasjon. Vi hjelper dem med å utnytte dataene sine til å skape verdi for sine kunder, eiere og ansatte. Med over 120 konsulenter er Atea Analytics en av Norges ledende aktører innen BI, data, analyse og maskinlæring. Sammen med resten av Atea jobber vi med å utforme, utvikle, levere og drifte de løsningene som gjør våre kunder mer datadrevne. I partnerskap med globale markedsledere gjør vi dette med den nyeste teknologien, verktøyene og tjenestene.

Hva gjør du i rollen som seniorkonsulent i Atea Analytics?
Som seniorkonsulent i Atea Analytics vil du delta i våre spennende prosjekter. Du vil være en sentral ressurs i utforming av arkitektur, dataplattform og rapporteringsløsninger. I samspill med kunder og kolleger vil du arbeide bredt med utvikling av helhetlige løsninger, fra datainnsamling til visualisering. 

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Etablere god dialog med kundene, samt identifisere og forstå deres behov.
  • Utforme arkitekturen som imøtekommer kundens behov.
  • Lede, og aktivt delta, i arbeidet med å utvikle og etablere dataplattform- og rapporteringstjenester.
  • Følge opp og ivareta eksisterende kunder.
  • Delta i salgs- og tilbudscaser.

Hvem er så du?
Vi er opptatt av du er en lagspiller og at du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig og ansvarlig. Deling av erfaring og kompetanse med dine kollegaer, samt dine evner til å bygge gode og tillitsfulle kunderelasjoner er avgjørende for å lykkes i denne rollen. Du har et godt overblikk og tilnærmer deg utfordringer på en helhetlig måte. 

Vi ønsker at du:

  • Har bachelorgrad, eller høyere, innen datateknologi, økonomi eller ingeniørfag, og 5+ års erfaring med utvikling av dataplattform- og rapporteringsløsninger.
  • Har kjennskap til både front-end og back-end utvikling av dataprodukter.
  • Har god SQL-kompetanse.
  • Har god kjennskap til dataplattform arkitektur.
  • Har god kjennskap til Microsoft Azure og tilhørende dataplattformtjenester.

Verden endrer seg raskt, og derfor blir ofte kjennskap til konsepter og metodikk viktigere enn kjennskap til teknologien. Vi arbeider med mange ulike teknologier, og i hovedsak skytjenester. Som seniorkonsulent i Atea Analytics vil du arbeide med arkitektur, utvikling og etablering av smidige dataplattformer. Du har derfor gjerne kjennskap til konsepter som Data Fabric og Data Mesh, Agile og DevOps.

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Hos oss finner du blant annet musikere, skiløpere, boksere, sofagriser, fotballspillere og gamere. Selv om vi har forskjellige personligheter er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Kontorsted er Trondheim (å foretrekke), og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med utviklingsmuligheter, rom for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 29.mai. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, på ola.haug.torstad@atea.no.

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. 

 

Trondheim
2022-05-29
Tilbake til Karriere