Til forsiden

Vil du hjelpe våre kunder med å samle og få kontroll på sine data?

Fast ansettelse

Trondheim
2022-05-29

Dette er tiden for oss som elsker teknologi

Vil du være med å hjelpe våre kunder med å samle og få kontroll på sine data? Atea Analytics opplever stor pågang, og vi har ambisjoner om vekst. Nå ønsker vi flere kreative og engasjerte konsulenter innen analyse, dataplattform og data engineering med på laget!

Bli kjent med Atea

I Atea Analytics hjelper vi våre kunder med å ta det neste steget i sin digitale transformasjon. Vi hjelper dem med å utnytte dataene sine til å skape verdi for sine kunder, eiere og ansatte. Med over 120 konsulenter er Atea Analytics en av Norges ledende aktører innen BI, data, analyse og maskinlæring. Sammen med resten av Atea jobber vi med å utforme, utvikle, levere og drifte de løsningene som gjør våre kunder mer datadrevne. I partnerskap med globale markedsledere gjør vi dette med den nyeste teknologien, verktøyene og tjenestene.

Hva gjør du i rollen som konsulent i Atea Analytics?
Som konsulent i Atea Analytics vil du delta i våre spennende prosjekter. Du vil være en sentral ressurs innen data engineering. I tett dialog med kundene, og i samspill med dine kolleger, vil du vil være med å utforme og utvikle helhetlige løsninger for vår kunder – fra datainnsamling til visualisering.

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Utvikle og etablere dataplattformer som støtter ulike typer data.
  • Utvikle jobber for å håndtere uttrekk, transformasjon og innlasting (ETL) av data. 
  • Bygging og optimalisering av databaser og datavarehus.
  • Utvikle datamodeller og legge data til rette for rask og effektiv rapportering og analyse.
  • Etablere god dialog med kunden, forstå deres behov og hvordan dataplattformen kan tas i bruk og videreutvikles for å imøtekomme disse behovene.

Hvem er så du?

Vi er opptatt av du er en lagspiller og at du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig og ansvarlig. Du er kreativ og løsningsorientert. Deling av erfaring og kompetanse med dine kolleger er en suksessfaktor. 

  • Har bachelorgrad, eller høyere, innen datateknologi, økonomi eller ingeniørfag.
  • Har god SQL-kompetanse og 2-5 års erfaring med utvikling av BI- og datavarehusløsninger.
  • Har kjennskap til Microsoft Azure.

Verden endrer seg raskt, og derfor blir ofte kjennskap til konsepter og metodikk viktigere enn kjennskap til teknologien. Vi arbeider med mange ulike teknologier, og i hovedsak skytjenester. Som konsulent i Atea Analytics vil du jobbe med verktøy og tjenester fra flere teknologileverandører, men i en typisk case vil du jobbe med verktøy som Azure Synapse, Azure Data Factory og Azure SQL Server.

Menneskene i Atea
Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Hos oss finner du blant annet musikere, skiløpere, boksere, sofagriser, fotballspillere og gamere. Selv om vi har forskjellige personligheter er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Kontorsted er Trondheim (å foretrekke), og vi har store og tunge fagmiljø både regionalt og nasjonalt. Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?
I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med utviklingsmuligheter, rom for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 29.mai. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med konsulentleder, på ola.haug.torstad@atea.no.

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. 

 

Trondheim
2022-05-29
Tilbake til Karriere