Til forsiden

Har du lyst til å jobbe med salg og rådgivning av PC'er, mobiltelefoner, nettbrett og tjenester?

Fast ansettelse

Stavanger
2022-05-30

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Teknologi - av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur, og i Norge er vi totalt 1700 ansatte – som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Er du vår nye Løsningsselger Klient?

I denne stillingen som Løsningsselger Klient inngår du i vår salgsorganisasjon i Atea Stavanger. Her vil du sammen med energiske og faglig dyktige kollegaer fine fram til våre kunders behov, og møte disse med våre produkter, tjenester og totalløsninger. Rollen som Løsningsselger Klient inngår i vårt klient-team, og vil gi deg muligheten til å jobbe med store private og offentlige virksomheter.   

Rollen vil bestå av å være rådgiver og selger av PC'er, mobiltelefoner, nettbrett med tilhørende tilleggsutstyr, inklusiv aktuelle tjenester som Atea leverer innenfor området. I Atea jobber vi tett sammen med våre samarbeidspartnere som blant annet Apple, HP, Lenovo, Microsoft, Samsung og Dell, der vi tilbyr våre kunder verdiøkende tjenester gjennom hele livsløpet til produktene.

Vi søker en engasjert lagspiller som brenner for å jobbe med salg/rådgivning mot kunder, samt levere teknologiske løsninger. Våre løsninger hjelper kunder med å realisere nye muligheter, ved hjelp av bærekraftige og fremtidsrettede leveranser av sluttbrukerutstyr.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en knallbra helseforsikring. Vi tilbyr relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, og med svært gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling. Arbeidssted er ved vårt kontor i Stavanger. I tillegg kan vi tilby deg fleksible ordninger ift. hjemmekontor og arbeidstid. 

Hva tar du med deg til Atea?

 • Bakgrunn eller interesse for salgsfaget
 • Generell interesse for duppedingser og ny teknologi
 • Salgserfaring innen mobil, PC, sluttbrukerutstyr og tilbehør eller liknende regnes som svært positivt
 • Et bredt engasjement for å lykkes med salg og påvirke virksomheter til bruk av teknologi for å effektivisere deres arbeidshverdag
 • Noen års arbeidserfaring, og med fordel bransjeerfaring med IT
 • Bakgrunn eller kjennskap til salg av IT-utstyr er også en fordel
 • God beherskelse av norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig 

Som person er du:

 • En som liker å tilegne seg ny kunnskap
 • Kundeorientert, serviceinnstilt og kvalitetsbevisst
 • En som ser muligheter for forbedringer, nye løsninger og utvikling av eksisterende
 • Ansvarsfull, strukturert og nøyaktig
 • Entusiastisk, fleksibel, og trives med høyt aktivitetsnivå 

I Atea har vi en fleksibel og fremtidsrettet kultur, et hyggelig arbeidsmiljø med flotte kollegaer hvor vi legger stor vekt på egenutvikling og å ha det moro på jobb. Du vil få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig og personlig utvikling, samt sertifiseringer som bygger din kompetanse.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da håper vi å høre fra deg så snart som mulig. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Konsulentleder AV, Stavanger Birte Markhus, tlf. 99 625 219

 

Stavanger
2022-05-30
Tilbake til Karriere