Til forsiden

Vikariat Cisco CX Operations

Fast ansettelse

Oslo
2022-05-26

Vil du være med å skape fremtiden for Success Management i Atea?

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Ateas Success Management Team for Cisco ser etter en vikar i Operations med mulighet for fast ansettelse.

 Om stillingen

I stillingen vil du jobbe tett med flere avdelinger i alle regionene og Cisco Norge for å sikre gode kundeopplevelser og økt forretning på Cisco sin portefølge i Atea. I stillingen vil du prise opp produkter, løsninger og vedlikehold på hele Cisco sin portefølje. Videre vil du besvare henvendelser fra kollegaer og kunder rundt avtaleforvaltning, tilbud, lisensiering og tilganger.

Vi leter etter en person som passer inn i gruppen og som er villig til å lære Cisco som operasjonelt fag i Atea. Du vil bli en del av et team som støtter deg, inkluderer deg og har samme arbeidsoppgaver slik at det alltid er noen å sparre med når det dukker opp utfordringer. Full opplæring vil bli gitt og det vil være rom for videre utvikling og ansvar når vi blir kjent med deg og du med rollen. Teamet sitter geografisk spredt i Norge, men vi har flere ukentlige treffpunkter som sørger for at vi har et veldig godt arbeidsmiljø vi er stolte av i den nye hverdagen der man jobber hybrid mellom hjemmekontor og Ateas kontorlokasjoner. Stillingen er nasjonal og rapporterer til Leder for Cisco Suksess Management i Atea.

Sammen med flere avdelinger sikrer vi at Atea møter sine krav og målsettinger for å fortsette å være Ciscos største partner i Norge.

Stillingen dekker ulike oppgaver i kundens reise med Atea som partner:

 • Prising av hardware, software og support mot Cisco
 • Avviksrapportering for vår innsiktstjeneste
 • Fornye eksisterende avtalebase mot Cisco
 • Administrere kontraktstilganger
 • Oppfølging av retur av utstyr
 • Besvare ulike henvendelser fra kunder og kollegaer

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som er en lagspiller, aktivt søker utfordringer, utforsker selv og kommer med forslag på hvordan vi sammen kan jobbe smartere. Du har indre motivasjon, er selvgående, og har en naturlig forståelse for hva det innebærer å skape og ivareta fornøyde kunder. Du liker å knytte nye relasjoner, lar deg ikke stoppe av kompliserte spørsmål, og gir deg ikke før du finner svaret. Du liker å jobbe i selskapets systemer og kan bruke en brukerveiledning til å sette deg inn i nye verktøy og prosesser. I ditt arbeid er du resultatorientert, nøyaktig og opptatt av å levere grundig, til avtalt tid. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre, og er ikke redd for å prøve nye ting, da både Cisco CX og stillingen er i utvikling. Du er opptatt av godt arbeidsmiljø blant dine kolleger og er med på å skape dette.

En jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Vi setter stor pris på om du:

 • Er god i excel (vlookup brukes mye)
 • Har erfaring i CSMS (Service-Now) og SAP
 • Har operasjonell erfaring med Cisco
 • Er strukturert og har høy gjennomføringsevne
 • Behersker engelsk flytende skriftlig og muntlig
 • Mest av alt setter vi pris på at du er villig til å lære og gnist til å jobbe.

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Bli kjent med Atea 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss. 

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke «søk» i annonsen.

Oslo
2022-05-26
Tilbake til Karriere